Eigenwijze vriendin gezocht

M.Arnhem
29-03-2022 - M.Arnhem

Hey,

Dit is net alsof je een datingoproep plaatst maar dan voor een vriendin? Heel awkward, maar ik ben wel blij dat het kan! Beetje over mij: sarcastisch, sociaal, creatief, cultureel werk, HBO en reislustig. Ben zelfstandig ondernemer, maar heb op het moment een hoognodige break om ‘aan mezelf te werken’ en meer van dat soort clichés (die wel allemaal waar zijn). Ik heb een hele fijne vriend en ook wat vriendinnen, maar dichtbij zijn er niet zoveel! Daar zou ik graag verandering in brengen.

Ik ben gek op kunst en cultuur, wijntjes (of cocktails, eigenlijk nog beter) en zoetigheden. Helaas ben ik vanwege een medisch keto dieet niet in staat om al die lekkernijen te proeven, maar ik heb er geen probleem mee om af en toe een uitzondering te maken. Ik zoek in vriendschap vooral iemand die ik soms gewoon even spontaan kan appen: heb je zin in een wijntje of een theetje in de stad?! Maar waar ik ook kan praten over serieuze dingen. Kleur, geslacht, seksualiteit, religie of uiterlijk accepteer ik allemaal, als ik maar lol met je kan hebben!

Ik heb overigens geen kinderen. Dat betekent dat ik wat flexibeler ben in afspreken. Ik vind je heel lief als je wel kinderen hebt, maar ik vind het ook fijn als we het kunnen hebben over iets anders dan je poepluiers, groentehapjes of gedragingen van je kind (al vind ik een beetje natuurlijk altijd leuk). Laten we het vooral over jou hebben! People zonder kinderen: je weet wat ik bedoel!

Dit is een iets langer bericht dan de bedoeling was. Wil je een keer afspreken? Stuur me een berichtje!

Groetjes, M

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.