eenzaam, op zoek naar contacten

Anoniem
21-11-2019 - Roms

De donkere gezellige dagen komen er weer aan maar helaas betekend dat hier alleen op de bank hangen. Ik zou het leuk vinden om wat nieuwe vrienden te vinden.
Sinds mijn zoon geboren is ben ik als fulltime alleenstaande moeder (nu 47 jaar) steeds meer in een isolement terecht gekomen. Doordat er geen familie in de buurt woont, vrienden het steeds meer hebben laten afweten zit ik op dit moment grotendeels alle avonden alleen thuis.
Het lastige is dat ik dus ook aan huis gebonden ben omdat mijn zoon zich echt nog niet alleen kan redden. Natuurlijk wil ik ook wel graag eens een avondje de deur uit en probeer daar dan ook wel een oppas voor te zoeken. Als je echter nooit weg hoeft is z’n oppasmeisje ook in no-time weer verdwenen en dat was nou net niet de bedoeling.
Wie heeft er zin om eens een avondje naar de kroeg te gaan,thuis een spelletjes avond te spelen, samen koken en kijken of mijn zoon eens iets nieuws wil proeven, enz. Ik hoop hier wat leuke dames te ontmoeten, laat wat van je horen en wie weet klikt het…..tot snel.
Ik woon trouwens in Groningen (stad).

Reacties op oproep

Om te kunnen reageren op dit moet je ingelogd zijn.

Inloggen