een maatje voor een borrel en goede gesprekken

karlijnnnn
05-05-2020 - karlijnnnn

Hey dames! Hopelijk gaat het met jullie allemaal goed tijdens deze crazy tijd!
Ik ben Karlijn, 24 jaar en ik woon in Buitenveldert in Amsterdam. Ik woon samen met mijn vriend. Ik ben ooit uit Twente, Overijssel vertrokken voor mijn studie. Ik heb nu al zo’n 6 of 7 jaren achter de rug in deze te gekke stad. In Twente heb ik een geweldige hechte vriendinnengroep van zo’n 9 meiden. In Amsterdam heb ik ook heel veel gezelligheid maar het zijn vaak minder hechte vriendschappen of erg tijdelijk. Ik hou heel erg van gezelligheid en goede gesprekken. Ik studeer zelf sociologie en hou van cultuur, kunst, geschiedenis… maar kan ook kletsen over heel veel andere onderwerpen. Ik hou ook erg van een keer stappen naar een tof café, een biertje/wijntje/borrel drinken. Een speciaalbier proeverij doen, dingen bakken.

Kortom, ik zoek een vriendin, het liefste in de buurt waar ik zo naar toe kan fietsen rond mijn leeftijd (23 of ouder, uitzonderingen daar gelaten). Iemand die zin heeft in een goede vriendin erbij, iemand die graag een keer naar de stad wil als het weer mogelijk is en iemand die ook zin heeft in goede gesprekken. Daarnaast wil ik als vriendin ook iemand zijn die je kan bellen als het niet gaat, waar je binnen kan vallen als je hulp nodig hebt en waar je mee kan plannen en dromen over de toekomst of lastige dingen kan bespreken.

Ik kom graag met je in contact! en zo snel als het mogelijk is, ben ik wel in voor een meeting!!

Ik ben namelijk niet echt eenzaam, maar ik wil gewoon graag een goede vriendin erbij en waarom zal ik dan niet mensen zoeken die in hetzelfde schuitje zitten!!

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.