contacten 27-35, omg.mill/uden/gennep/wijchen e.o.

1982jeska@gmail.com
08-04-2016 - 1982jeska@gmail.com

Hallo!

Ik ben een 33 jarige vrouw uit Wijchen, die sindskort “zo goed als samenwoont” in Mill (ben hier meestal).
Ik heb geen kinderen, mijn vriend heeft wel 2 dochters (4 en 6) waar ik gek op ben.
Ik heb leuke vriendinnen, maar helaas woont de dichtsbijzijnde een half uur verderop, maar de meeste nog verder. Ik mis momenteel contacten in de buurt.
Ik zal even wat over mezelf vertellen. Ik ben een lieve, attente, open vrouw, die erg gevoelig is en veel kan nadenken. Maar juist daarom zoveel mogelijk leuke dingen wil doen;) Maar een goed gesprek ook zeker leuk en fijn vind! Ik hou van wat diepgang in een vriendschap en niet van alleen over het weer praten zeg maar;)
Ik heb vooral overdag tijd om af te spreken omdat ik in de (gehandicapten-)zorg werk en dus veel de avonden werk. Maar af en toe een avond kan natuurlijk best:)
Ik vind het nog leuk om af en toe te gaan stappen/dansen, maar hou ook van wandelen, sauna, koffie/theeleuten, winkelen, spelletjes doen etc.
Ik heb al vaker meiden (die nu vriendinnen zijn) leren kennen via internet en ben benieuwd of het hier in de omgeving ook gaat lukken!
Ik vind het fijn als je me emailt ipv hier reageert, want dat werkt voor mij makkelijker dan steeds de viva site checken.
Mijn emailadres: 1982jeska@gmail.com

tot mails!?

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.