Bouldermaatjes of gezellige vriendinnen om mee te kletsen

denise1801
07-09-2020 - denise1801

Sinds anderhalf jaar woon ik weer in Arnhem, echter zijn veel van mijn vriendschappen van toen ik hier vroeger (middelbare schooltijd) woonde verwaterd. Nu mijn relatie sinds eind vorig jaar uit is en de hele situatie rondom Corona merk ik dat ik wel echt behoefte heb aan vriendinnen om gezellig mee te kletsen, shoppen, naar de film te gaan, terrasjes te pakken of bijv. een dagje weg. Vandaar dit oproepje.

Kort over mijzelf: ik ben 26 jaar en werkzaam als productontwikkelaar in de zuivelindustrie. Als vanzelfsprekend ben ik dus veel met voedsel bezig, koken en bakken zijn dan ook twee grote hobby’s van mij. Daarnaast hou ik van sporten, ik heb jarenlang gevoetbald en sinds dit jaar ben ik overgestapt op bootcamp en boulderen. Het lijkt me dus ook leuk om via hier een bouldermaatje te vinden 🙂 Verder hou ik ook van fotografie en reizen, wat ik vaak probeer te combineren.

O ja en ik heb thuis nog twee hele lieve konijnen: Charlie en Zoey. Dus als iemand er voor in is om ze eens buiten uit te laten, geef maar een gil 😉

Reacties op oproep

Je bent niet ingelogd. Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.