Oproep: wij lieten samen een tattoo zetten

Heb jij om een bijzondere reden een tattoo laten zetten met een van je vriendinnen? Bijvoorbeeld omdat jullie samen een mooie reis maakten of een dierbare verloren?

Heb jij om een bijzondere reden een tattoo laten zetten met je beste vriendin? Bijvoorbeeld omdat jullie samen een mooie reis maakten of een dierbare verloren?

Wij willen jullie graag interviewen én fotograferen. Je houdt er dus ook mooie foto’s aan over. Stuur jullie verhaal naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘tattoo’ en stuur daarbij ook een foto van jullie en de tattoo mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Susan Baris
  Voor mijn 40ste verjaardag kreeg ik van mijn vriendin Loraine een mini tattoo cadeau. En niet alleen voor mezelf maar ze zou er zelf dan ook 1 laten zetten. We kennen elkaar nog niet eens zo heel erg lang (ongeveer 5/6 jaar) maar zijn echte bff’s! Ik moest er wel heel goed over nadenken ondanks dat ik het echt een supertof cadeau vond! Ik ben niet zo van de tattoos namelijk. Toch hadden we het er al vaker over gehad om iets samen te laten zetten en stuurden elkaar dan ook wel eens foto’s met ideetjes van wat we dan mooi vonden. Ik kreeg het in juni cadeau en bewaarde het idee totdat ik er uit was wat ik wilde en óf ik het überhaupt wel wilde haha. In januari, dus bijna 7 maanden later, stuurde Loraine mij een bericht via Facebook met een aanbieding bij een tattooshop bij ons in de buurt en vroeg of ik meeging. M’n hart bonsde al in m’n lijf bij het idee. Niet vanwege de eventuele pijn, maar vanwege het feit dat ik er m’n hele leven mee zou moeten lopen. Maar ik zei ja!! Afspraak gemaakt en dus heen. Ik liet een heel fijn kruisje zetten aan de binnenkant van mijn linker pols en Loraine een hartje op dezelfde plek. Geloof en Liefde, iets wat we allebei aangangen en erg belangrijk is in ons leven. En omdat we het samen hebben gedaan lijkt het onze vriendschap ook nog meer te verbinden dan het al deed!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Elianne Kreemers
  Mijn beste vriendin en ik, hebben na 4 jaar vriendschap onze tattoo laten zetten. Rozen zijn sowieso onze lievelingsbloemen, dus we hebben gekozen voor 2 rozen. Iedere roos heeft zijn eigen kleur. Roze en Rood. Karin, mijn vriendin heeft hem op haar zij, ik heb hem tussen mijn schouderbladen. Dit is een bewuste keuze. Op haar andere zij, staat een andere tattoo met betekenis. En ik wilde hem ook op mijn zij, echter vond onze tattoeerder geen goede plek voor mij. Zo gaf hij aan, omdat ik plooien heb (ik ben wat stevig) zou het een klaproos worden. De tattoo staat voor onze vriendschap die in de eerste 4 jaar heel veel heeft betekend voor ons, en we zijn daarna alleen maar sterker geworden en dichter naar elkaar toe gegroeid! Zo is zij ook de getuige op mijn bruiloft geweest en het was een must dat de tattoo te zien zou zijn als ik mijn bruidsjurk aan had.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen