Ben jij afgevallen voor je bruiloft? Vertel ons jouw verhaal!

Afgevallen voor de Grote Dag?

Enorm veel vrouwen willen afvallen, maar slechts weinigen houden het vol. Ben jij wel zo’n doorzetter? En heb je dit speciaal gedaan voor je bruiloft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Enorm veel vrouwen willen afvallen, maar slechts weinigen houden het vol. Ben jij wel zo’n doorzetter? En heb je dit speciaal gedaan voor je bruiloft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vriendin is op zoek naar inspirerende doorzetters die het is gelukt om af te vallen voor hun bruiloft. Dus ben jij (enorm) veel gewicht kwijtgeraakt om in je trouwjurk te passen? Vertel ons jouw geheim! Hoe heb je dit gedaan? En, extra leuk: stuur ons je voor- en na-foto’s, zodat we kunnen zien wat voor doorzetter jij bent!

Bedankt voor je interesse. Deze oproep is inmiddels gesloten. Wil je toch graag je verhaal aan Vriendin vertellen? Vul dan dit formulier in.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij getrouwd?

 • Anoniem
  Anoniem
  Ik hoefde toen niet af te vallen. Had een middeltje om door een ringetje te halen en nu pppffff...diep triest:( maar ja, eigen schuld dikke bult zullen we maar zeggen..Niemand dwingt me om te (vr)eten.
  Beantwoorden
 • deo
  deo
  Ik ben nu sinds een half jaar getrouwd en ik ben bewust wat kilo s af gevallen voor die grote dag. Alleen de 7 kilo die ik kwijt was, zaten er in een record tempo weer bij , omdat we besloten hadden voor kinderen te gaan. Ik stopte met de pil enkele weken voor het trouwen,en nu ben ik 7 maand zwanger en zowat tien kilo zwaarder en daar heb ik geen enkele extra boterham voor hoeven te eten voor die 10 kilo.
  Beantwoorden
 • shy.chey1
  shy.chey1
  Ik was 3 maanden zwanger op de dag van mijn bruiloft. (ongepland, maar zeer gewenst). Ik hoefde al niet af te vallen voor mijn bruiloft, want ik woog slechts 48 kg, maar heb er ook wel voor gezorgd dat mijn jurk ook niet te strak zou zitten, ook al zou ik wat aankomen, dus een aan te passen bovenstukje.
  Beantwoorden
 • yootje73
  yootje73
  Ben in mei 6 jaar getrouwd. Ben toen niet afgevallen, eerder zwaarder geworden. 9 maanden voor mijn bruiloft in mijn vader overleden na een ziekbed van 5 weken. :'( Dat was dus stress en ik werd eigenlijk alleen maar zwaarder. Nu...bijna 6 jaar later past mijn trouwjurk niet meer. Hij is VEEEL te groot. Ik ben inmiddels 72 kag afgevallen:D
  Beantwoorden
 • ankedea
  ankedea
  Maar wacht met smart op een huwelijks aanzoek..:D
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen