Placeholder

Weekendje ontstressen bij Thermae 2000

Voel de stress van je afglijden bij Thermae 2000. Je geniet nu wel heel voordelig van alle wellness.

Voel de stress van je afglijden bij Thermae 2000. Je geniet nu wel heel voordelig van alle wellness.

In het gezellige plaatsje Valkenburg kom je volledig tot rust in het compleet ingerichte wellness center met vele sauna’s, stoombaden, een binnen- en buitenbad en een beauty center. Als gast van hotel Thermae 2000 heb je gratis toegang tot het kuuroord vanaf de dag van aankomst tot en met de dag van vertrek. Om 8.00 uur zijn de baden speciaal voor hotelgasten geopend. Vanuit het hotel kun je leuke uitstapjes maken. Ga shoppen in Valkenburg of geniet op een van de terrasjes aan de Grote Straat. Ben je sportief ingesteld? Maak dan een fietstocht door de prachtige heuvelachtige omgeving.

Verblijf
Thermae 2000 is een schitterend 4-sterrenhotel met kuuroord en ligt in een prachtige omgeving. Het treinstation van Valkenburg ligt op 1,7 km afstand, er is een bushalte op 2 minuten lopen. Alle 60 kamers zijn ruim en comfortabel ingericht, met thermaal water uit eigen bronnen en de kamers beschikken over vele faciliteiten.

Prijzen en periode
Dit arrangement kost € 59,50 p.p. (€ 75,- p.p. incl. ontbijt) bij aankomst op zondag t/m donderdag. Bij aankomst op vrijdag is de prijs € 69,50 p.p. (€ 85,- p.p. incl. ontbijt) en op zaterdag € 74,50 p.p. (€ 95,- p.p. incl. ontbijt). Dit arrangement geldt tot 31 maart 2018 en is dagelijks te boeken (inclusief de vakantieperiodes) o.b.v. beschikbaarheid en minimaal 2 personen. 

Inbegrepen
– 
1 overnachting in het 4-sterrenhotel van Thermae 2000
– 2 dagen toegang tot de faciliteiten van Thermae 2000 met o.a. thermale binnen- en buitenbaden en het uitgebreide saunalandschap
– deelname aan activiteiten als floaten, opgietingen en ThermaeMotion
– gebruik van badjas, badlaken en slippers
– gebruik van shampoo/showergel en scrubzout
– wifi

Niet inbegrepen
– toeristenbelasting
– reserveringskosten à € 20,- per boeking
– ontbijtbuffet 

Info & Reserveren
Reserveren kan via www.zoweg.nl/vriendin of bel 0900 – 235 969 34 (€ 0,70 per gesprek).Vermeld daarbij dat het gaat om de aanbieding Vriendin-Thermae 2000.