Xandrina: “Die gesprekken leiden tot de heftigste hoogtepunten!”

Xandrina: “Die gesprekken leiden tot de heftigste hoogtepunten!”

Xandrina heeft telefoonseks

Xandrina heeft telefoonseks

Xandrina (29): “De laatste keer dat ik daadwerkelijk met een man in bed heb gelegen, is meer dan anderhalf jaar geleden. Toch kom ik seksueel niets tekort, al klinkt dat raar. Maar ik heb een perfecte tussenoplossing gevonden. Er is de afgelopen anderhalve jaar veel gebeurd. Op mijn werk kwam een reorganisatie en voor ik het wist stond ik op straat. En dat terwijl ik eindelijk, na jaren van moeite doen, nét de baan van mijn leven had: bij een televisiemaatschappij. En andere banen liggen momenteel ook niet voor het oprapen. Ik schreef brief na brief, maar werd overal afgewezen.

Mijn depressie sloop er langzaam in. De eerste periode dat ik werkloos was, deed ik nog wel leuke dingen, zocht ik mijn vrienden op. Maar ik begon me steeds meer op te sluiten. Ik ben al jaren single, heb af en toe minnaars of een vriendje, maar ook daar stond ik niet meer voor open. Op een gegeven moment lag ik alleen nog maar te slapen of passief tv te kijken. Eén vriendin bleef mij trouw opzoeken en zij was het die me uiteindelijk naar een arts dwong. Hij schreef mij antidepressiva voor. Ik zag het totaal niet zitten, maar ik moest mijn vriendin en ouders beloven dat ik de pillen echt zou nemen. En wat hebben ze geholpen! Al na twee weken voelde ik verschil. Ik kon opeens weer genieten van kleine dingen. De zon die op mijn huid scheen, door het glas heen. Een leuk liedje op de radio. Ik begon mijn huis op te knappen en dat zorgde voor nog meer energie. Al die tijd die ik nu over had, die moest ik nuttig besteden!

Aan seks had ik al die ellendige maanden nooit meer gedacht. Ik deed het ook nooit meer met mezelf, daar had ik gewoon de fut niet voor. Nu ik me beter begon te voelen, kwamen ook mijn lustgevoelens terug. En dat terwijl ze zeggen dat antidepressiva libidokillers zijn! Nou, voor mij niet. Ik merk wel dat ik moeilijker een orgasme kreeg, maar zín had ik wel. Alleen: door mijn depressie was ik al bijna tien kilo aangekomen, door de medicijnen kwam daar nog eens zeven bij. Ik was nooit een slanke den geweest maar nu voelde ik mij ronduit dik. Voordat ik weer durf te flirten of uit de kleren gaan voor een man, moet ik echt wat kilo’s kwijt. Ik ben veel aan het sporten en let op mijn eten en dat helpt. Maar het afvallen gaat langzaam. Gelukkig heb ik een goede oplossing gevonden! Namelijk: telefoonseks.

Ik sta op verschillende datingsites – met een oude foto en onder een schuilnaam – en mail en bel vaak met mannen. Veel van die heren zijn wel in voor een spannend gesprek. Als ik na een tijdje kletsen denk: hé, dit vind ik een leuke vent, dan zet ik mijn zwoelste stem op. En zeg dat ik een beetje opgewonden ben. Soms hoor ik zo’n man geschrokken slikken, maar meestal reageren ze heel ad rem. Terwijl we vertellen wat we zouden willen doen bij elkaar, raken we onszelf aan. Soms pak ik er een speeltje erbij. En maar praten en elkaar verder opwinden. En dat leidt tot de heftigste hoogtepunten!

Met sommige mannen bel ik later nog wel eens; bij anderen laat ik het bij één keer. De meesten proberen na dergelijke vurige seks via de telefoonlijn aan te sturen op een echte date. En dat wil ik niet. Heb ik hen verteld over mijn zogenaamde goddelijke lichaam met cup DD, zou ik ze onder ogen moeten komen hoe ik nu ben! Nee, dat durf ik niet. En ik weet niet, misschien klinkt het stom maar ik denk dat als je elkaar op een dergelijke manier hebt leren kennen, en al zo ver bent gegaan, het nooit meer iets serieus kan worden. Misschien omdat ik het toch wat goedkoop vind allemaal. Maar, goedkoop of niet, ik geniet er wél van en kom op deze manier perfect aan mijn trekken. Al kijk ik er wel naar uit om weer eens een echte man in mijn armen te houden. Ik heb nog acht kilo te gaan, dan durf ik weer op de versiertoer!”

Tekst: Lydia van der Weide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen