Thuis

Terug van weggeweest: poëziealbum

Goed nieuws: het poëziealbum is weer helemaal terug, compleet met de ouderwetse poëzieplaatjes. Voor wie ga jij een gedichtje schrijven? Wij laten jou alvast dit leuke boekje zien.

€ 15,- Uitgeverij Unieboek Spectrum
Reageer op dit artikel

sabje83

Ik zou het poëzie album voor mijn dochter goed bewaren en als eerste daar een mooi gedichtje inschrijven. Natuurlijk haar vader als tweede. Ik vond het zelf heel leuktoen ik jonger was en heb ze goed bewaard.:inlove:

Beantwoorden
astrid.kaagpols

Wat leuk zeg vooral die ouderwetse plaatjes

Beantwoorden
Anoniem

Beste vrienden online, mijn naam is Alex uit Nederland, ik moet dit wonderbaarlijke getuigenis, die zo ongelooflijk tot nu toe geven. Ik had een probleem met mijn ex vrouw 2 jaar geleden, die leiden tot onze break-up. Toen ze brak met me dat ik was niet mijn zelf weer ik voelde me zo leeg van binnen me mijn liefde en financiële situatie werd slechtste tot een goede vriend van mij (Snel) vertelde me over een spell caster, die hem geholpen bij het zelfde probleem te zijn naam is Dr Ogbe. Dus ik hem mailden (theangelsofsolution@gmail.com) de spreuken en ik vertelde hem mijn probleem en ik deed wat hij vroeg mij om de lang verhaal kort. Voordat ik wist wat er gebeurde mijn vrouw gaf me een gesprek en vertelde me dat ze terug zou komen naar me in slechts 2 dagen en ik was zo blij om haar terug naar mij. We hadden twee kinderen samen en we zijn blij met onszelf nu. Met dank aan Dr Ogbe voor het redden van mijn relatie en ook het opslaan van anderen die ik zag op het internet ook. Vervolg uw goede werk, Als u geïnteresseerd bent om hem te contacteren en getuigen deze zegeningen zoals ik. Als je gaat door moeilijke leven en u helpen bij problemen zoals nodig:

(1) Als u wilt dat uw ex terug
(2) als je altijd slechte dromen.
(3) U wilt worden bevorderd in uw kantoor.
(4) Als u wilt dat een kind.
(5) Herbal zorg
(6) U wilt om rijk te worden.
(7) U wilt uw man / vrouw te koppelen aan jou voor altijd te zijn.
(8) Als u financiële hulp nodig.
(9) Laat mensen gehoorzamen je woorden en doe uw wens
(10) Zaak lossen E.T.C

Neem contact op met zijn e-mail opnieuw (theangelsofsolution@gmail.com) en gezegend worden …

Beantwoorden

Instagram