Thuis

Proefskiërs gezocht!

Vanaf half maart kun je via Corendon skivakanties boeken naar Bulgarije. Om iedereen kennis te laten maken met Bulgarije, wordt er op 16 maart een eendaagse skitrip georganiseerd. Meld je aan!

Wintersporten in Bulgarije, het is hartstikke leuk! Daarom vliegt Corendon vanaf 13 december iedere zondag naar het Bulgaarse vliegveld Plovdiv, een prima uitvalsbasis voor een verblijf in de wintersportplaatsen Pamporovo en Borovets. Je bent hier niet alleen verzekerd van een leuke, maar ook van een goedkope vakantie. Zowel de reis als het huren van de ski’s en het eten is ontzettend betaalbaar.

Vanaf half maart zijn de Bulgaarse skivakanties boekbaar via corendon.nl. Wil jij eerst wel eens testen of wintersporten in dit land echt zo leuk is? Meld je dan aan voor de eendaagse skitrip op 16 maart. Een Corendon vliegtuig vol proefskiërs zal die dag in alle vroegte naar Bulgarije vliegen. Na het proefskiën wacht alle deelnemers een spetterende après-ski en uiteraard volop eten en drinken. In de loop van de avond wordt er teruggevlogen naar Amsterdam.

Aanmelden voor deze bijzondere proefskidag kan tot en met 9 maart voor 12.00 uur via corendon.nl/wintersport. Grijp je kans!

Foto: iStockphoto

Reageer op dit artikel

Ben jij een wintersporter?

Instagram