Thuis

Nu in de bioscoop: Onder Het Hart

Deze week werd de rode loper voor Theater Amsterdam uitgerold voor de feestelijke première van de Nederlandse film Onder Het Hart. Vriendin was erbij!

Het was de eerste keer dat er een filmpremière werd georganiseerd in Theater Amsterdam, maar het zal zeker niet de laatste zijn. De prachtig verlichte locatie met chique foyer en ruime zaal is perfect voor gelegenheden als deze.

Iedereen was voor deze speciale avond prachtig gekleed, ook de cast van Onder Het Hart zag er stralend uit. Vol trots liepen zij over de rode loper. Bekijk de fotogallerij onderaan dit artikel voor enkele foto’s.

Zo vrolijk en enthousiast als iedereen de rode loper over kwam, zo bedroefd en terneergeslagen kwamen ze de zaal uit na de film. Niet omdat het een vreselijke film is, maar omdat hij ontroert. Biologe Mascha (Kim van Kooten) leert de liefde van haar leven (Koen de Graeve) kennen, maar moet hem vanwege een ernstige ziekte ook snel weer loslaten. Dat zijn ex (Lies Visschedijk) en dochters ook in het spel zijn maakt het er allemaal niet makkelijker op…

Bekijk de trailer voor een voorproefje:

Onder Het Hart draait vanaf 15 januari in de bioscoop. 

Reageer op dit artikel

Ga jij naar deze film?

Nee, ik hou niet van Nederlandse films

Als ik ergens een hekel aan heb zijn het Nederlandse films en Nederlandstalige liedjes +o(

Ja, zeker weten!

Heerlijk, Ik ben gek op Nederlandse films, we hebben geweldige acteurs en actrices en de films worden steeds beter!

Instagram