Placeholder

Laat je baby genieten!

Verwen je baby eens met een babymassage. Massages hebben namelijk een positief effect op de gezondheid van je kleine spruit!

Verwen je baby eens met een babymassage. Massages hebben namelijk een positief effect op de gezondheid van je kleine spruit!

Veilig en geborgen
Voor de geboorte zit je baby veilig in de baarmoeder. Bij iedere beweging van de (baar)moeder wordt de baby aangeraakt, gestreeld en gewiegd. Dit voelt voor de baby veilig en geborgen.

Na de geboorte heeft je kleintje geen veilige baarmoeder meer om zich heen. Het kan even duren voordat hij of zij aan deze verandering is gewend. Massages helpen hierbij: door liefdevolle aanrakingen voelt je kindje zich weer veilig en geborgen.

Zelfvertrouwen
Maar er is meer: door de massage zul je jouw kindje leren ontdekken dat hij/zij een lichaampje heeft en waar dat begint en ophoudt. Bovendien zul jij de lichaamstaal van je kleintje beter leren begrijpen, en kun je daar vervolgens beter op reageren. Dit geeft je kindje ook een gevoel van veiligheid en zelfvertrouwen.

Gezondheid
Massages hebben een goede invloed op de bloedsomloop, de ademhaling, de spijsvertering en de uitscheiding. Het kan helpen de spieren van de kleintje sterker te maken, maar ook om ze te ontspannen.

Wij hebben een paar filmpjes voor je uitgezocht waarin verschillende massagetechnieken staan uitgelegd.

 

Klik op de afbeeldingen om de artikelen beter te bekijken, of om ze te bestellen.

 

de tuinen zarqa love me tender buik weleda