Thuis

Hartelijk dank namens Heppie!

In december 2015 hebben veel van onze lezers gepuzzeld voor Stichting Heppie. Alle opbrengsten die we hebben gegeneerd uit de sms dienst en de telefoonlijn waarop iedereen de uitkomst van de puzzel kon doorbellen/-appen gaan zoals beloofd naar Stiching Heppie.

Fantastisch om te merken dat u massaal aan het puzzelen bent gegaan en er véél meer mensen dan normaal zijn gaan bellen en sms-en. De totale opbrengst is dan ook niet mis. Maar liefst € 3.086 hebben we ondertussen overgemaakt naar Stichting Heppie.

Stichting Heppie
60.000 kinderen in Nederland krijgen niet de kans om kind te zijn. Zij dreigen ten onder te gaan aan problemen, zorgen en negatieve ervaringen. Stichting Heppie haalt deze kinderen uit de vicieuze cirkel en zet ze in hun kracht. Eenzaamheid wordt vervangen door zelfvertrouwen, nieuwe vriendjes en positieve herinneringen. Dit doen onze ruim 550 kundige en zeer betrokken vrijwilligers aan de hand van onze eigen speciale methode: ‘Klimaat van Aandacht’. Een methode die staat voor positieve aandacht, voor samen spelen en erbij horen en voor het creëren van positieve jeugdherinneringen. Zo geeft Heppie kinderen weer de moed, het zelfvertrouwen en de energie om door te gaan. Jaarlijks ontvangt Heppie op dit moment zo’n 1800 kinderen tijdens vakanties en weekenden. Heppie ontvangt geen overheidssteun is dus volledig afhankelijk van giften en donaties. Heppie is daarom ontzettend dankbaar voor deze mooie actie van Vriendin, grote dank aan alle lezers en puzzelaars!

www.heppie.nl

Reageer op dit artikel

Instagram