Thuis

Een dagje naar de sauna

Op een herfstige vrije dag is er niets lekkerder dan de hele dag in de sauna hangen met een vriendin of je partner. Alleen: nergens voor nodig om het volle pond voor de entree te betalen. Verschillende sites bieden regelmatig korting voor de sauna aan. We hebben er een aantal op een rijtje gezet.

1. SpaOnline.com
Via SpaOnline vind je leuke aanbiedingen voor een dagentree met kortingen van 30 tot 50%. De wellnessresorts bevinden zich verspreid over het land.

2. TravelBird.nl
Op de website van TravelBird vind je leuke aanbiedingen voor een dagje wellness, of een verblijf van 2 of 3 nachten. Je vindt op de site kortingen van bijvoorbeeld 50%.

3. Actievandaag.nl
Via deze website vind je dagjes wellness met alles erop en eraan. Denk aan een massage en een lunch: genoeg keuze. Ook krijg je lekker veel korting.

4. Vakantieveilingen.nl  
Via vakantieveilingen kun je ook terecht voor een heerlijk dagje wellness. Sommige arrangementen worden soms voor maar € 4,- verkocht. Leuk om een keer te proberen toch?

5. Groupon.nl
Via Groupon vind je wat minder aanbiedingen voor wellness. Wel is het de moeite waard om te kijken of er een aanbieding voor je bij zit.

 

 

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Via welke site(s) heb jij wel eens iets met korting gekocht?

Nog nooit eigenlijk

Ik bedenk vrij last minute dat ik naar de sauna wil en ga dan gewoon heen. Maar ik ga het vanaf nu wel doen! Bedankt!

Instagram