Thuis

5 apps die helpen bij goede voornemens

Uit onderzoek van ING blijkt dat er nog best veel mensen aan goede voornemens doen. Wij zetten de top 5 voor je op een rij, met daarbij apps die het je makkelijker maken om ze ook werkelijk vol te houden.

1. Afvallen (27 procent)
App CalorieTeller:
Dé applicatie waarmee je eenvoudig informatie en voedingswaarden vindt m.b.t. de voedingsmiddelen die je dagelijks eet. Daarnaast blijf je op de hoogte van je eigen maaltijd-, activiteiten- en gewichtspatroon.

2. Minder druk maken (25 procent)
App Pocket Yoga:
Meer dan 150 mooi geïllustreerde afbeeldingen van yoga-houdingen (asanas). De houdingen worden vakkundig aaneen gesproken en je kunt kiezen tussen allerlei verschillende lessen, niveaus, muziek en omgevingen. 

3. Meer te sporten/meer te bewegen (23 procent)
App 7 Minute Workout: 
In 7 minuten doe je 12 verschillende oefeningen die allemaal 30 seconden duren. Tussen de oefeningen zit maar 10 seconden, dus je uithoudingsvermogen wordt behoorlijk op de proef gesteld.

App Runkeeper: 
Een app die je hardlooptijden bijhoudt. Behalve tijd kun je ook afstand, snelheid en verbruikte calorieën opslaan. En je looproute kun je op de kaart weergeven. Met de app kun je ook muziek draaien als je sport en bepaalde trainingsschema's volgen. Je kunt de app ook voor andere sporten dan hardlopen gebruiken, zoals roeien, fietsen en skiën.

4. Minder snoepen of snacken (19 procent)
App Eetwijzer:
Bevat een aantal handige tools waarmee je kunt bijhouden of je genoeg voedingsmiddelen binnen krijgt. Dagelijks houd je door middel van een dagboek bij wat je eet. Ook kun je met deze app gemakkelijk je BMI meten. Daarnaast worden er tips gegeven voor een gevarieerd eetpatroon, waardoor je dus vanzelf minder naar snacks en suiker zal grijpen.

5. Zuiniger met geld omgaan (17 procent)
App Aanbieding:
Deze app zet dagelijks alle aanbiedingen van de 18 bekendste supermarkten in Nederland op een rij. De app helpt je bij het vinden van de beste aanbiedingen en helpt je daarmee zoveel mogelijk geld te besparen op je dagelijkse uitgaven. Andere hulpmiddelen: boodschappenlijstje, bespaarmeter, openingstijden.

Reageer op dit artikel

Staat jouw goede voornemen in de top 5?

Nee, ik doe niet aan goede voornemens

Flauwe kul allemaal..

Nee, ik doe niet aan goede voornemens

kan beter door het jaar heen, ergens aan begiinnen
werkt veel beter:D:D:inlove::inlove:

Nee, mijn goede voornemen is...

Ik wil aankomen!!!!

Nee, mijn goede voornemen is...

Mijn goede voornemen is…… aankomen – minimaal 5 kilo erbij!!!

Nee, mijn goede voornemen is...

Gelukkig worden

Instagram