Placeholder

Zomers lezen

Ben jij nog op zoek naar een leuk zomerboek? Wij hebben een paar mooie verhalen voor je op een rij gezet.

Ben jij nog op zoek naar een leuk zomerboek? Wij hebben een paar mooie verhalen voor je op een rij gezet.

 

 

 

De vuurtoren van Connemara
Santa Montefiore, € 19,95

Nadat Ellen Trawtons leven achtentwintig jaar lang streng is geregisseerd door haar dominante, ambitieuze moeder, staat ze op het punt te trouwen met een keurige man van wie ze niet echt houdt. In een opwelling besluit ze ervandoor te gaan, naar de enige plek die ze kan verzinnen waar haar moeder haar niet zal zoeken: Connemara.

Bestellen

 

 

 

Gestrand
Garvis Graves, €14,95

Anna vertrekt samen met T.J. naar de Malediven, maar wanneer hun vliegtuigje crasht, stranden ze op een onbewoond eiland. Ze zijn helemaal op elkaar aangewezen en proberen de gevaren van het tropische paradijs te overleven. Hierdoor trekken ze steeds meer naar elkaar toe.

Bestellen

 

 

 

 

Het boek van de zomers
Emylia Hall, €19,95

Wanneer Beth het bericht krijgt dat een familielid overleden is, beseft ze dat ze het verleden niet meer kan ontlopen. Ze krijgt een album toegestuurd met daarin foto’s die haar herinneren aan de zeven zomers in Hongarije. Hierin moest ze balanceren tussen twee gescheiden ouders en twee verschillende landen. Een tijd die abrupt eindigde toen Beth zestien werd.

Bestellen

 

 

 

Huisje boompje feestje
Jill Mansell, € 19,95

Molly heeft weinig geluk als het om liefde gaat: ze valt altijd op foute mannen. Vlak na haar laatste relatiebreuk krijgt ze een nieuwe buurman. Hij is knap, single en… heeft een baby. Er is meteen een enorme aantrekkingskracht tussen Molly en haar buurman, maar Molly houdt de boot af: liever een goede buur dan weer een foute vriend. Maar hoelang houdt ze vol?

Bestellen

 

 

 

Zomernacht
Kristin Hannah, €18,95

Lexia, Mia en haar tweelingbroer Zach zijn onafscheidelijk. Wanneer ze na een feestje een auto-ongeluk krijgen, neemt Lexi onder sociale druk alle schuld op zich. Ze belandt in de gevangenis en bevalt daar van dochter Grace, die ze moet afstaan. Zodra ze vrijkomt, gaat ze meteen op zoek naar Grace.

Bestellen