Persoonlijke verhalen

Vriendin 52: Oliebollen eten met Gordon

‘Ik hoop wat meer innerlijke rust te vinden’

Vijftien oliebollen met vijftien vragen erin geprikt. Gordon mocht zelf kiezen welke tien hij wilde beantwoorden. Hij sprak openhartig over zijn liefdesleven, zijn carrière en het beeld dat mensen van hem hebben. “Er moet iemand zijn die opvalt, anders wordt het saai.”

Hoe kijk je terug op 2013?
“Het was een raar jaar, met enorme hoogte- en dieptepunten. Dat begon met het enorme debacle van LA the voices. Ik besloot daarmee te stoppen omdat ik er al tonnen in had gestopt en het niet meer rendabel was. Daarnaast liep mijn agenda vol met tv-opnamen. Het werd vervelend toen mijn ‘broertjes’ in de pers nare dingen over me riepen. Nadat ik tegen doktersadvies in toch bleef werken aan X factor, belandde ik in het ziekenhuis. Ik voelde me doodongelukkig toen ik helemaal alleen thuis lag en zelf 112 moest bellen. Vervolgens werd ik belazerd door een goed maatje, met wie ik al zeven jaar af en aan iets had. Het bleek helemaal niet uit te zijn met zijn vriendin, zoals hij wel tegen mij had gezegd… Ik ontmoette daarna Wesley en werd straalverliefd, maar helaas besloot hij dat hij toch geen homo was. Met twee gebroken harten op rij ging ik het huis in met Geer voor het tv-programma Effe geen cent te makken. Gelukkig was hij erg lief voor me. Toen kwam de weg naar boven: een opeenstapeling van successen. Mijn single Kom eens dichterbij werd nummer 1, en als eerste Nederlandse presentator ooit had ik in één week drie programma’s op de buis die allemaal boven de twee miljoen kijkers scoorden. Ik sluit het jaar dus lekker af. En ook op liefdesgebied gaat het weer goed. Maar daar zeg ik nog even niets over!”

Lees het hele interview met Gordon in Vriendin 52.

Reageer op dit artikel

Wat zie jij Gordon het liefst doen?

Geiten met Geer

Iedereen mopperd op gordon hij is grof hij is zeer aan wezig iexereen weet wel te mopperen over hem maar kijk er door heen wat ik zie is een man ongeremt en zegt wat andere mensen denken.
Lief aardig en spontaan.
Als hij aan mijn deur zou staan zou ik wel een keer met hem willen gaan stappen.
Dikke xxxx uit helmond(k)

Geiten met Geer

ja joh lekker gek doen doe maar want er is genoeg gezeur over hem . laat hem lekker hem zijn, waarom altijd dat gezeur over wat hij zegt ,mensen nemen ander mensen zo onder de loep dat je gek word , leven en laten leven

Instagram