Persoonlijke verhalen

Vriendin 52: De minnaar van Jasmijn had niet alleen met haar een affaire

‘Ik bleek niet zijn enige minnares’

Al 8 jaar heeft Jasmijn (32) in het geheim een relatie met haar getrouwde collega Eric (41). Zelf heeft ze ook een vriend, maar wil niet bij hem weg. “Ik vond het heerlijk, die 2 werelden. Totdat op een bedrijfsfeestje mijn collega Janneke mij iets ging opbiechten…”

Jasmijn: “Op de eerste dag van mijn nieuwe baan bij een verkoopbedrijf viel hij me meteen op. Lange, donkere krullen, guitige ogen en een heerlijke, aanstekelijke lach. Eric, een van de verkoopmedewerkers, was de gangmaker van de afdeling en iemand met wie ik als timide nieuweling graag in contact wilde komen. Het was mijn eerste baan na mijn studie en ik voelde me verloren in dat grote bedrijf.

Ik was daarom blij toen hij die eerste week al kwam vragen of ik een beetje kon wennen. We kletsten wat en Eric zei dat ik bij hem terecht kon als ik vragen had en dat zijn kantoor maar een paar deuren verderop was. Die laatste zin werd afgesloten met een veelzeggende knipoog. Ik voelde dat ik bloosde. Wat een ontzettend leuke man. Snel ging ik verder met mijn werk en ik negeerde de vlinders in mijn buik, want thuis wachtte mijn lieve vriend met wie ik toen al 2 jaar een relatie had.”

Lees het hele verhaal van Jasmijn in Vriendin 52 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Reageer op dit artikel

Ken jij iemand die een affaire heeft (gehad)?

Nee, niet dat ik weet

Boontje komt om zijn loontje. Hopelijk dump de vriend van Jasmijn haar heel snel, kan ze verder met haar minnaar (totdat hij haar ook zat is).

Nee, niet dat ik weet

:ols ik haar was zou ik maar eens een soa tst doen.

Nee, niet dat ik weet

Jemig, vreemdgaan is echt zo respectloos…

Nee, niet dat ik weet

:$nooit doen

Ja, ikzelf

meer dan 10 jaar nu al. en het is nooit gemakkelijk geweest. en altijd eenzaam.

Instagram