Persoonlijke verhalen

Vriendin 51: Tonnie won 3,5 ton bij de Nationale Postcode Loterij

Toen ik die goudkleurige envelop uitpakte, besefte ik het pas écht’

Wat zou jij doen als je een grote geldprijs won met de loterij? Tonnie (50) uit Cuijk heeft erover nagedacht, want… twee maanden geleden won zij ruim 3,5 ton bij de Nationale Postcode Loterij! Tonnie: “Ik kon het gewoon niet bevatten.”

Rond negen uur ’s avonds ging op Tonnies werk haar mobiele telefoon. Het was haar zoon Dennis (30). “Hij zei: ‘Mama, volgens mij heb jij gewoon een megaprijs gewonnen.’ Ik geloofde het niet. Maar het was echt waar, zei Dennis.” Tonnies zoon had naar Omroep Brabant gekeken, daar zag hij ineens de postcode van zijn moeder voorbijkomen. Omdat Tonnie hem niet geloofde, stuurde Dennis haar een filmpje dat hij had gevonden op Uitzending Gemist. “‘Het zal toch niet?’ riep ik uit.”

Lees het hele verhaal van Tonnie in Vriendin 51 en praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Wat zou jij doen als je de loterij won?

Ik zou op vakantie gaan

want dat ben ik al jaren niet meer geweest, daarna bekijk ik wel wat ik met de rest van het geld doe (zal wel een groot gedeelte naar de kinderen gaan :inlove: )

Anoniem

Ik zou het opsparen

Eerst een potje flauwvallen, dan bedenken wat we er precies mee willen doen maar eerst maar even lekker op de bank zetten en genieten :inlove:

Ik zou alles kopen wat ik wil

Een nieuwe interieur, nieuwe kleding, heerlijk met vakantie met mijn vriend, en wat geld op de bank zetten. Heerlijk genieten van het geld.

Ik zou het weggeven aan een goed doel

laten ze de prijzen lager maken , en dus meer mensen met een lager prijs

Ik zou het weggeven aan een goed doel

wat heeft men aan zoveel geld , er zitten duizenden gezinnen in de schulden , en gaan naar de voedselbank

Instagram