Persoonlijke verhalen

Vriendin 51: Mariska ging vreemd met haar collega toen ze hoogzwanger was

“De hormonen gierden door mijn lijf”

Mariska (28) is moeder van Kiki (4) en Tim (6 maanden). Toen ze vijf maanden zwanger was, werd ze hartstochtelijk verliefd op haar collega. Baby Tim was nog geen negen weken oud, toen ze haar man verliet om met twee kinderen bij die collega in te trekken.

“Waar ik tijdens mijn eerste zwangerschap bijna niets van lichamelijk contact moest weten, laat staan van seks, raakte ik tijdens mijn tweede zwangerschap juist heel snel opgewonden. De hormonen gierden van alle kanten door mijn lijf. Zeker in het tweede trimester dacht ik non-stop aan seks. Dat kwam niet door mijn eigen man Fred, maar door Richard, de jonge systeembeheerder op mijn werk. Hij hoefde maar naar me te lachen of ik begon te blozen. En als Richard voorzichtig mijn hand of arm aanraakte, dan stond ik meteen in vuur en vlam.

Ik heb heel wat internetproblemen verzonnen in die periode. Richard greep alles aan om dat persoonlijk uit te komen leggen. Het liefst kwam hij aan mijn bureau, omdat ik geen collega’s op de kamer heb. Vervolgens bleef hij nog minstens een half uur gezellig kletsen. Dat wij een keer zouden gaan zoenen, was onvermijdelijk.”

Lees het hele verhaal van Mariska in Vriendin 51 en praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Speelden jouw hormonen op toen je zwanger was?

Instagram