Persoonlijke verhalen

Vriendin 50: Na 25 jaar met een foute man was voor Charlène de maat vol

“Mijn vriendinnen hebben me uit mijn slechte huwelijk gered”

Meer dan de helft van haar leven zat Charlène (45) gevangen in haar huwelijk. Haar man Robby (48) was alcoholist en had soms een agressieve dronk. Charlène durfde niet bij hem weg te gaan. Totdat haar vriendinnen ingrepen.

“Op mijn zeventiende leerde ik Robby in de plaatselijke discotheek kennen. Hij was drie jaar ouder dan ik. Ik vond hem waanzinnig knap en werd smoorverliefd. We kregen verkering en na een paar jaar begonnen we samen een dorpscafé.

Mijn ouders hebben altijd een bar gehad, dus het was normaal dat ik op mijn negentiende ook een eigen zaak had. In principe deden Robby en ik het samen, maar in de praktijk was ik degene die keihard werkte en hing Robby de clown uit. Hij kletste met iedereen en dronk gezellig mee.

Hij lustte in onze bartijd graag een biertje, maar ik zocht daar niets achter. Dat zou wel overgaan als we geen bar meer hadden en de drank niet zo makkelijk voorhanden was, dacht ik. En dat hij heel jaloers van aard was, legde ik uit als ‘houden van’. Ik was jong, naïef en verliefd."

Lees het hele verhaal van Charlène in Vriendin 50 en praat mee op het forum.
 

Reageer op dit artikel

Heb jij je wel eens vergist in iemand?

Ja, meerdere keren

Mijn ex vriend – alleen maar leugens ..maar kwam daar later pas achter via via

Ja, meerdere keren

Ja mijn ex man,fam,en soms in vrienden

Ja, meerdere keren

Heb me meerdere keren vergist en was destijds te goed van vertrouwen.

Instagram