Persoonlijke verhalen

Vriendin 50: Linde geniet van haar open relatie

Eén Kerstdag is voor mijn gezin, de andere voor mijn minnaar’

Linde (43) en haar man gunnen elkaar alles. Ook nieuwe liefdes. “Als ik me in de armen van mijn man nestel en vertel over mijn minnaar, voelt dat niet raar maar juist heel goed.”

Linde: “Al drie jaar tuig ik twee kerstbomen op. Een heel grote, in het huis waar ik woon. Met mijn man en kinderen halen we hem met een kar. Mijn dochter Minou en zoon Valentijn juichen als hij staat. Ze rennen eromheen om de boom te versieren. Onze boom is altijd een explosie van kleur en uitbundigheid. De tweede boom die ik optuig, komt uit de tuin van mijn minnaar Peter. Elk jaar graven we hem uit en zetten we hem met kluit en al in een grote pot. Er komen subtiele lampjes, engelenhaar en alleen maar zilveren ballen in. De ochtend nadat hij is opgezet, vind ik het altijd moeilijk om Peter te verlaten. Juist met Kerst zouden we liever meer dagen met elkaar doorbrengen. Maar helaas: Peter ‘heeft’ mij maar één dag in de week. Eén dag in de week ben ik zijn vriendin, zijn minnares.”

Lees het hele verhaal van Linde in Vriendin 50 en praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Heb jij net als Linde ook een bijzondere relatie?

Ja,....

(k)(k)(k)(k)

Nee

vind het zeer bizar een open relatie

Nee

maar je weet nooit o hoe het loopt het kan je overkomen

Nee

ben ooit de minnares geweest van iemand met een open relatie, maar die relatie is wel stuk gelopen, wist toen gelijk dat ik dat zelf niet wilde

Nee

geen haar op mijn hoofd die een open relatie zou overwegen

Instagram