Persoonlijke verhalen

Vriendin 49: De vriend van Susan ging vreemd met haar beste vriendin

“Ik begrijp niet hoe zij mij zo veel pijn heeft kunnen doen”

Het leven van Susan (33) lag totaal overhoop toen bleek dat haar vriend en haar beste vriendin een affaire hadden. “Ik kon niet meer stoppen met huilen, om mijn relatie, zijn bedrog, maar ook om mijn vriendschap met Esther.”

Susan: “Vijf jaar geleden had ik voor het eerst het vermoeden dat er iets speelde tussen Esther en Wouter. We waren met onze gezinnen in een overdekt speelparadijs. Opeens raakte ze hem plagerig aan. Het voorval duurde hooguit drie seconden, maar mijn maag draaide om.

Op de terugrit in de auto begon ik erover tegen Wouter, maar hij wuifde het weg. De manier waarop ze hem aanraakte, naar hem keek… Het voelde niet als een gewone, vriendschappelijke aanraking tussen mijn vriend en mijn beste vriendin. Maar dat kon toch niet?"

Lees het hele verhaal van Susan in Vriendin 49 en praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Hoe zou jij reageren als je jouw vriend verdenkt van vreemdgaan?

Ik zou niet weten wat ik zou moeten doen

Wat een triest verhaal. Ik heb met je te doen,maar je man wuift het weg,heb je dan je vriendin nooit aan de kaak gesteld. Wat laag deze twee mensen. Maak voor jezelf aub de juiste keus.ik zou niet weten hoe te handelen in zo een situatie sterkte.:(

Ik zou...

het compleet uitzoeken en kijken wat er nog te redden valt, maar ik zou mijn man niet zonder slag of stoot opgeven….echt niet. Heel triest verhaal en soms kan je niet anders dan je er bij neerleggen, want de vechtlust moet wel van 2 kanten komen uiteraard…..

Instagram