Persoonlijke verhalen

Vriendin 47: Ellen-Noor viel twintig kilo af dankzij een virtuele maagband

‘Geloof het of niet, maar ik ben slapend afgevallen’

Ze probeerde alle mogelijke diëten, maar blijvend afvallen lukte Ellen-Noor (49) niet. Tot ze een virtuele maagband liet plaatsen. De kilo’s vlogen eraf. “Als mensen zeggen dat ze het zo knap vinden, voelt het alsof ik sta te liegen. Ik heb er namelijk weinig voor gedaan.”

Ellen-Noor: “Zo’n negen jaar geleden, na mijn eerste bevalling, zat er niets anders op dan te accepteren dat ik dikker was. Ik berustte erin, het was wat het was. Tot ik in maart dit jaar met mijn gezin naar een tropisch zwembad ging en ervan schrok hoe ik eruitzag in badpak. Toen mijn dochter me ook nog eens verwarde met een andere vrouw die véél dikker was dan ik, besloot ik weer te gaan lijnen. Ik schrapte de koolhydraten en het snoep, maar viel wederom niets af. Heel frustrerend. Dus toen ik van iemand hoorde over het bestaan van de virtuele maagband, was ik meteen enthousiast. Bij dat programma krijg je niet fysiek een maagband aangemeten, maar wordt hij in je hoofd geprent door middel van trancecoaching. Dat is een combinatie van hypnose en coachingstechnieken. De dingen die je tijdens je slaap worden verteld, hebben namelijk invloed op je onderbewustzijn.”

Lees het hele verhaal van Ellen-Noor in Vriendin 47.

Reageer op dit artikel

Zou jij ook gebruikmaken van deze techniek als je (veel) af wilt vallen?

Weet ik nog niet

Ik probeer het nu met minder snoepen en meer bewegen, eerst maar eens kijken hoe dat loopt:$

Weet ik nog niet

ik ben wel geïnteresseerd, ga er nog even verder onderzoeken. liever dit als een operatie…. (maar hypnose vind ik eng..):(

Ja, lijkt mij wel wat!

Als alle andere middelen niet helpen dan lijkt het mij een prima oplossing

Ja, lijkt mij wel wat!

Ik heb een echte maagband gehad en dat is behoorlijk misgegaan.

Ja, lijkt mij wel wat!

Heb het programma vandaag binnengekregen, vind het wel een beetje onduidelijk hoe of waar ik moet beginnen. Heeft iemand tips?

Ja, lijkt mij wel wat!

Ik ben hier 6 weken terug mee begonnen en het werkt! Sint, Kerst en Oud & Nieuw vielen in die periode, maar toch ben ik 4,5 kg. afgevallen. Op de lange termijn weet ik niet hoe het gaat, maar dit mooie begin pakken ze me niet meer af.

Instagram