Persoonlijke verhalen

Vriendin 46: Nooit gedacht: toch nog samen!

Deze stellen deden zichzelf en hun omgeving versteld staan. Want ondanks de nodige tegenslagen zijn ze nog steeds dolgelukkig met elkaar. “Wij gaan het gewoon redden, samen.”

Marieke & Faysal 
Zij overwonnen problemen met zijn ex.

Marieke (29, adjunct-hoofdredacteur en journalist) leerde Faysal (36, vrachtwagenchauffeur) vijf jaar geleden kennen. Ze is nu zwanger van een tweeling, Faysal heeft uit een eerdere relatie een dochtertje van 7.

“Los van het feit dat ik niet direct verliefd op hem was, kreeg ik helemaal een ‘laat-maargevoel’ toen ik op zijn telefoon een foto van een kindje zag staan. Hij had een dochtertje dus, en een ex. Toch heb ik hem op Hyves opgezocht. We raakten via de chat met elkaar aan de praat en drie maanden later kwam het tot een nieuwe ontmoeting."

Anouk & Sander 
Dat hij een kind had, was voor haar geen probleem.

Anouk (21, net afgestudeerd als tandartsassistente) heeft een relatie met Sander (26). Hij heeft uit een eerdere relatie een dochtertje van 7, Arwen.

“De volgende ochtend schoot het direct door mijn hoofd: hij heeft misschien al een kind! In het eerste appje dat ik van Sander kreeg, vertelde hij dat hij inderdaad een dochtertje van drieënhalf jaar had. Hij wilde dat absoluut niet voor mij achterhouden. Daar schrok ik natuurlijk wel van en ik liet dan ook even een stilte vallen voordat ik iets terugstuurde."

Lia & Guido 
Zij vergokte hun geld, hij blééf in haar geloven

Lia (36, assistent bedrijfsleider) is getrouwd met Guido (47, technisch ingenieur). Samen hebben ze een dochter, Ambre (14), en een zoon, Bryant (12).

“Guido’s ouders zagen onze relatie totaal niet zitten, vonden me veel te jong. Ook het snel zwanger worden verliep niet zoals gepland. Ik had maar één procent kans om spontaan zwanger te raken, omdat ik PCOS heb – cystes op mijn eierstokken – maar met behulp van medicijnen lukte het toch na anderhalf jaar."

Lees de 3 verhalen in Vriendin 46 van deze week of praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Instagram