Persoonlijke verhalen

Vriendin 45: Aanvulling op het artikel over Varadi

Heb jij het indrukwekkende verhaal van Varadi in Vriendin 45 al gelezen? Het leven met dubbele woonlasten gaat haar niet in de koude kleren zitten en ze wil haar oude huis dan ook heel graag verkopen! Hier willen wij haar natuurlijk graag een handje bij helpen…

Varadi en haar vriend, Hein, hebben op het moment maar liefst twee huizen te koop staan. Hun oude huis én het huis van Heins overleden ouders. De hypotheek die ze over deze huizen moeten betalen is al hoog, en dan komt de hypotheek van hun eigen huis er ook nog eens bij. Het wordt dus tijd dat er twee huizen worden verkocht. En omdat er vast wel Vriendin-lezeressen op huizenjacht zijn, bij deze de linkjes naar de fijne optrekjes. Een kijkje nemen kan nooit kwaad!

http://www.funda.nl/koop/roermond/huis-47770065-marijkelaan-25/

http://www.funda.nl/koop/roermond/appartement-47917188-bergstraat-29/

Reageer op dit artikel

Heb jij een koophuis?

Ja

Misschien nog wel….

Nee, ik huur

ik heb altijd al gehuurd en zou niet anders willen .
Me nicht heeft ook dubbele kosten.Koophuis is nu wel verhuurd via makelaar maar ze hebben toch vele schuld daar ze nu ook een duur huurhuis hebben .

Ja

heb sinds 3,5 jaar een koopwoning. maar zou nooit een ander huis kopen als het oude niet verkocht was.

Nee, ik huur

ik durf niet te kopen in deze tijd

Ja

al heel lang en nog geen moment spijt

Ja

Wij zitten inmiddels ook al 2 jaar met dubbele woonlasten!!Bij ons begint de rek er nu ook uit te raken.We hadden een spaarpotje,maar ook bij ons is het e.e.a. achter elkaar kapot gegaan waardoor de spaarpot de bodem heeft bereikt. Auto niet meer te repareren dus moesten een andere kopen,hebben we nodig voor het werk. Wasmachine kapot,nieuwe gekocht.Droger kapot geen nieuwe gekocht,was hangt nu door het hele huis aan rekjes.In het nieuwe huis zijn we tegen dingen aangelopen wat ook extra kosten dan de bedoeling was en dan gaat het hard.We moeten nog een hoop doen in het nieuwe huis,qua verbouwing maar alles staat nu op een laag pitje omdat vaak na 2 weken het geld al bijna op is.

Instagram