Persoonlijke verhalen

Vriendin 43: Simones vriend kan haar avontuurlijke verleden niet loslaten

‘Alleen omdat ik stewardess ben, denkt hij dat ik vreemdga’

Simone (34) is stewardess en is sinds vier jaar dolgelukkig met Jan (38). Eén dingetje: hij ziet groen van jaloezie als ze moet vliegen. “Meteen na de landing belt hij naar mijn hotelkamer. Neem ik niet op, dan denkt hij dat ik met een collega in bed lig.”

Simone: “Net als ik een glas prosecco inschenk, krijg ik een berichtje van mijn vriend Jan op mijn telefoon: ‘Ben je op je hotelkamer?’ Ietwat geïrriteerd sms ik hem terug: ‘Ja hoor’. Het is niet waar, want ik drink een paar deuren verder samen met vier crewleden een borrel op de kamer van onze piloot, die jarig is. Het is niet aardig dat ik lieg, maar ik heb geen zin in gezeur. Als mijn vriend weet dat ik bij een piloot op de kamer zit, ook al zijn er allemaal collega’s bij, is het hek van de dam. Maar op dit moment zit Jan op zijn werk, dus ik verwacht geen problemen. Dat heb ik verkeerd gedacht. Amper vijf minuten later krijg ik weer een sms’je. ‘WAAR ZIT JE? Ik heb zojuist het hotel gebeld en je neemt niet op. Je liegt tegen me!’ Geschrokken zet ik de wijn neer en mompel een smoes tegen mijn collega’s. Ik ren snel naar mijn kamer, maar het is te laat. Jan neemt niet meer op en reageert niet als ik sms.”

Lees het hele verhaal van Simone in Vriendin 43 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Reageer op dit artikel

Is jouw partner jaloers?

Nee, helemaal niet

dumpen die man , die is je niet waar ,

Nee, helemaal niet

Het lijkt me vreselijk vermoeiend als je man/vriend geen vertrouwen in je heeft. Omdat je in een bepaalde beroepsgroep zit, ga je dus vreemd ? Die Jan is niet goed bij zijn hoofd. Zonder vertrouwen geen relatie. Hoe moeilijk ook, verbreek die relatie want het wordt alleen maar erger.

Nee, helemaal niet

Gelukkig niet zeg! Ik moet er niet aan denken!

Nee, helemaal niet

Gelukkig niet, wat een verhaal zeg, ik ben blij dat het tussen mijn man en mij helemaal toppy is.:inlove::inlove:

Nee, helemaal niet

Zou er maar eens goed over na gaan denken of je wel een kind van hem wil. Mij lijkt het geen goed idee.
En zeker geen andere baan zoeken, omdat meneer dat zo graag wil!!!
Dit gaat helemaal fout aflopen en dan weer een kind van gescheiden ouders.
Jij bent beter waard Simone.

Ja, zeker weten!

Het verhaal komt in grote lijnen met mijn leven overeen. Verschil mijn man zegt zeker te weten dat ik vreemd ga geeft zelfs aan met wie, de ene keer met een de andere keer met een ander, echter beide heren zijn exen van zijn eigen zus, en toevallig ook goede vrienden van mij, van voor dat ik mijn man leerde kennen en we alee geen interresse in elkaar hebben, het is vermoeiend en elke keer gaat een stukje van mijn liefde voir hem kapot. Het idee dat iemand kan zeggen van je te houden, en je niet kwijt te willen maar al zit je naast elkaar op de bank dan zomaar opeens zeggen dat je vreemd gaat, dat hij het zeker weet. Ik leef als een kluizenaar ga nergens heen en ben al bang om ergens te komen waar toevallig een of beide heren in kwestie zijn, want mijn man peaat gewoon met ze alsof er niets aan de hand is zijn goede vrienden, maar ik hoef maar toevallig hun kant op te kijken en de bom barst. Ik krijg het maar niet aan zijn verstand dat ik van hem hou en dat al ruim 19 jaar, en twee dochters verder. Ik ga er bijna aan kapot en weet echt niet meer wat te doen. Ik zou aan Simone zeggen denk goed na voordat je een kind neemt want het neemt de jazoezie niet weg. Ik vind het een ziekte hoe kan iemand zeggen van je te houden en je niet vertrouwen maar je alleen maar pijn doen met onwaarheden. Hulp zoeken doet hij niet alleen maar valse beloftes doen, van ik zal beter nadenken en het niet meer doen maar dan…. Het is nu al zover dat het om de 2 weken raak is. Zomaar zonder reden………..

Nee, helemaal niet

moet er ook niet aandenken,ik zou bij die man weg gaan,die is je niet waard.

Ja, een beetje

Te veel aandacht van het mannelijk geslacht vindt hij niet leuk. Misschien omdat hij zelf man is, de signalen van zijn soortgenoten eerder onderkent? Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik van sommigen te veel aandacht kreeg, dus wat dat betreft is zijn houding misschien eerder beschermend. Wanneer je open-minded bent en daar verder niets mee bedoelt, lijkt het voor sommigen leuk om te zien hoever ze de deur kunnen intrappen. Alhoewel ik zelf heel goed in staat ben de grenzen te stellen.

Instagram