Persoonlijke verhalen

Vriendin 39: Contact met je overleden dierbare

Kun je contact krijgen met een overleden dierbare? Hoe doe je dat dan? En kan het zijn dat hij of zij contact zoekt met jou? Na de dood van een dierbare kun je je dit soort dingen afvragen.

Veel mensen geloven dat overledenen vooral in dromen verschijnen. In die dromen zou dan een boodschap verscholen zitten. Ook kun je plotseling helderziende gedachten krijgen waarvan je niet weet waar ze vandaan komen, of 'kleine' tekenen waarnemen, zoals het voelen van een hand op je schouder of het gevoel dat iemand je in de gaten houdt. Deze gedachten en tekenen zouden komen van de overleden persoon.

Als je zelf graag contact wil zoeken, dan kun je een medium raadplegen. Kijk daarvoor eens op www.betrouwbaarmedium.nl of www.paragnost-info.nl/mediums.

Deel hier jouw verhaal of vraag tips aan andere lezeressen en praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Deel hier je je of vraag tips aan andere lezeressen.

leo

Ik heb een vraag...

Ik kijk heel vaak naar foto van mijn dode vriendin kan ik haar haar berijken,ik wil naar haar toe bij haar zijn.ik mis haar haar liefde wat ik van haar krijg,ze deed veel voor mij en was net een vrouw van mij we leefde ook zoik wil graag met haar in contact komen want ik mis haar ontzettend en wil naat haar toe in haar armen zijn weer dan pas ben ik weer gelukkig

Instagram