Persoonlijke verhalen

Vriendin 37: Na 12 jaar komen via Vriendin twee hartsvriendinnen weer samen.

“Het voelt weer net als vroeger”

Wanda (43) en Katja (40) waren hartsvriendinnen, maar verloren elkaar uit het oog. Vriendin bracht hen, speciaal voor dit jubileumnummer, weer bijeen. “Ik hoop op veel meer mooie momenten samen.”
 

Wanda zit zenuwachtig op de bank, haar handen trillen. Ze kijkt steeds opnieuw naar buiten, in afwachting van haar vroegere vriendin Katja. Enkele maanden geleden heeft ze de redactie van Vriendin gemaild. “Katja was de vriendin van mijn broer, en werd mijn beste vriendin. Toen de relatie tussen hen uitging, verbrak ze uiteindelijk onze vriendschap. Het was te moeilijk voor haar. Ze zei dat ik haar steeds aan hem deed denken. Ik respecteerde dat, maar heb haar altijd gemist. Nu ik zelf geen contact meer heb met mijn broer, zou ik Katja heel graag weer zien. En ik hoop dat zij dat nu ook weer wil. Het probleem is: ik kan haar op geen enkele manier meer vinden. Willen jullie mij helpen zoeken?” Vriendin besloot haar te helpen zoeken naar haar oude hartsvriendin.

 Lees het hele verhaal van Wanda en Katja in Vriendin 37 en praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Is er iemand die jij kent van vroeger en die je graag nog eens zou willen zien?

Ja

Ik zou graag iemand van mijn opleiding weer willen zien. Die ging bijna op het laatst van school. Wil weten hoe het met haar gaat. Ik weet dat ze kinderen heeft en een man/vriend maar wat doet ze nog verder?

Ja

Ja Marjan van de camping in voorthuizen

Ja

mijn vroegere buur jongen die ik nu al een jaar of 20 niet heb gesproken terwijl we vroeger dikke maatjes waren

Instagram