Persoonlijke verhalen

Vriendin 37: Esthers buikwandcorrectie mislukte totaal

‘Ik heb nu een lelijke wond in plaats van een mooie platte buik’

Nadat ze 86 kilo was afgevallen, had Esther (23) nog één grote wens om een nieuwe start te kunnen maken: een buikwandcorrectie. Maar dat ging helemaal mis. “Er werd me verteld dat ik me niet moest aanstellen. Maar mijn hele navel was weg!”

Esther: “‘Welke prutser heeft dit gedaan?’ reageerde de plastisch chirurg bij wie ik voor een second opinion kwam. Hij had gelijk: mijn buik was verminkt en dat was het werk van een prutser. Er waren veel fouten gemaakt en ik voelde me lichamelijk maar vooral geestelijk beschadigd. Na al die moeite die ik had gedaan om af te vallen en mooier te worden, was dit het resultaat.

Lees het hele verhaal van Esther in Vriendin 37 en praat mee op het forum.


 

Reageer op dit artikel

Zou jij een buikwandcorrectie laten uitvoeren als je heel veel was afgevallen?

Ja

heb er al 1 gehad en zeer tevreden mee

Ja

bij mij is dat ook gedaan .
mijn buik kwam heel snel terug en is scheef en mijn navel zit niet waar hij zou moeten zitten

Nee

Ik heb nee gezegt maar het ligt eraan hoeveel overtollig vel je over hebt. Ik ben nu ruim 30 kilo kwijt en heb het ondanks dat ik 43 ben mooi weten bij te houden met trainen. Ik wil nu nog bijna 10 kilo kwijt. Ik heb nu niet echt meer een super hangbuik maar was mijn buik net zo gebleven als 3 maanden terug had ik het zeker overwogen.

Ja

Ik heb het laten doen en ik ben er ontzettend blij mee! Bij mij is het wel prachtig geworden (kreeg zelfs een keer een compliment van de gynaecologe, notabene)…. Het is een blijft een gok/risico uiteraard want tóch een operatie, maar ik heb geen seconde spijt. 😀

Ja

heb nu al een buik met overtollig huid ivm 2ling zwangerschap

Ja

Heb ik gedaan, maar ook nooit meer ook vresselijk mislukt Kijk ik ben inmiddels 56 jaar maar moet er wel nog steeds tegenaan kijken:'(:'( En jij ben nog erg jong Esther Sterkte!!!

Ja

9 jaar terug al laten doen, perfect gedaan met de juiste artsen, ben nog steeds supertrots op mijn buik en al ben ik nu 65 jaar.

Ja

ja 9 jaar terug al gedaan door de juiste artsen, en ben supertrots al ben ik nu 65 jaar geworden.

Ja

Ik heb een buikwandcorrectie laten uitvoeren door dokter Shoemacher en deze is supermooi geworden.

Nee

Nee dat zal ik niet doen

Ja

Als je je daardoor beter zult voelen zeker wel

Ja

als je zoveel moeite hebt gedaan en je zit te ruim in je vel zou ik het zeker doen.

Instagram