Persoonlijke verhalen

Vriendin 36: Nicoles zoon Kevin overleed op 15-jarige leeftijd aan een ernstige ziekte

‘Kevin heeft ons leven zo veel mooier gemaakt’

Nicole (47) en haar man Erik (48) wisten dat hun zoon Kevin niet oud zou worden. Toch kwam zijn dood nog onverwacht. Vorig jaar overleed hij, 15 jaar oud. Nicole: “Ik ben zo verdrietig, dat kan ik niet in woorden uitdrukken. Maar ik ben ook dankbaar, dat hij bij ons was.”

"Onze zoon Kevin is 15 jaar geworden. Kevin was een bijzondere jongen met een bijzondere missie: de wereld een beetje mooier maken. Ook voelde hij dat hij op aarde was om plezier te maken met zijn vrienden en familie en om zo veel mogelijk lief te hebben. Bang voor de dood was hij niet. Kevin was ervan overtuigd dat er een hemel is, een plek waar alles mooi en goed is en waar geen pijn en verdriet bestaan. Ik weet dat het misschien vreemd klinkt, deze overtuiging van iemand die zo jong is. Zelf stond ik er ook van te kijken dat hij dit zo zeker wist, maar sinds zijn overlijden put ik kracht uit zijn geloof en zijn sterke karakter.”

Lees het hele verhaal van Nicole in Vriendin 36 en praat mee op ons forum.

Reageer op dit artikel

Ken jij iemand die een kind heeft verloren aan een ernstige ziekte?

Anders, namelijk...

Een collega van mij heeft een dochter verloren.

Ja, iemand uit de familie

Een kind verliezen is heel pijnlijk ikzelf heb dat ook ondervonden,en ook twee zussen van mij:(

Anders, namelijk...

Hallo Nicole, ik heb je verhaal gelezen, Dit heeft mij erg gegrepen. Ik wil je heel erg veel sterkte wensen. Helaas heb ik ook de ziekte FAP en weet dus wat het is om deze ziekte te hebben.

Groeten

Instagram