Persoonlijke verhalen

Vriendin 35: Dit vertel ik mijn man écht niet!

Sommige Vriendin-lezeressen zijn thuis niet helemaal eerlijk. Ze liegen tegen hun mannen over stiekem contact met familie, geld, seks en gewicht. Niet omdat ze niet van hun mannen houden, maar zoals ze zelf zeggen ‘voor hun eigen bestwil’.

Hamsteraar
Simone (33): “Mijn man Ben heeft een enorm gat in zijn hand. Hij is zelfstandig glazenwasser en veel klanten betalen hem cash. Hij stort wel regelmatig bedragen op zijn zakelijke rekening, maar een deel is zwart en dat houdt hij als zakgeld en voor onvoorziene uitgaven. Maar het geld brandt in zijn zak en Ben kan niet naar de bouwmarkt zonder met een of ander stuk gereedschap thuis te komen. En als hij boodschappen doet, heb ik een voorraadkast vol met aanbiedingen en hamstervoorraden chips en koek. Ook komen de kinderen om in het speelgoed, doordat papa elke keer iets leuks koopt. En dat terwijl we eigenlijk rustig aan moeten doen met de financiën. Vandaar dat ik mijn man af en toe ‘besteel’. Ik pik een paar tientjes uit zijn zakken, pak wat van het stapeltje flappen dat hij her en der laat rondslingeren. Dat geld bewaar ik en spaar ik stiekem. Tot nu toe heeft hij niks door. Hij is zo’n sloddervos en totaal niet zakelijk ingesteld. Ik weet ook wel dat hij er niet boos om zou worden – alleen al als hij hoort dat ik in één jaar tijd 2500 euro bij elkaar heb geritseld. Daar wil hij vast wel van op vakantie!”

Lees alle geheimen in Vriendin 35 en praat mee op ons forum.

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Lieg jij wel eens tegen je man?

Nee, ik ben altijd eerlijk

Eerlijkheid duurt langer dan stiekem gedoe want ik zou dat ook niet kunnen .
Vroeg of laat speelt het toch door je hoofd .
Het is bij ons ook van 2 kanten dus mijn man dito dan hou je het langst vol om een goed huwelijk te hebben en te houden ..

Nee, ik ben altijd eerlijk

Ik ben altijd eerlijk, want al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel.

Instagram