Persoonlijke verhalen

Vriendin 34: Drie vriendinnen gaan elke week een andere uitdaging aan

‘Eigenlijk is het heel simpel om jezelf gelukkig te maken’

Esther (27), Lotte (27) en Nadja (24) dagen zichzelf uit door elke week iets positiefs te doen. Eindelijk wél een rondje hardlopen in plaats van weer een avond voor de tv te hangen. Esther: “Dat we zo gelukkig zouden worden van al die challenges, hadden we van tevoren niet gedacht.”

Vaker naar de sportschool, ’s ochtends eerder opstaan om je haar te stylen, anderhalve liter water drinken per dag, goed ontbijten, ’s avonds niet blijven hangen voor de tv… Iedere vrouw heeft wel een paar wensen op haar lijstje staan om een leuker en gezonder leven te leiden. Hoewel deze ‘blij-makers’ makkelijk uitvoerbaar lijken, zijn ze toch lastig in praktijk te brengen. Geen zin, geen tijd – er is altijd wel een excuus te vinden om alles bij het oude te laten. Zonde, want volgens Esther, Lotte en Nadja geven deze goede voornemens je juist veel voldoening. De vriendinnen hadden er zo genoeg van om vast te zitten in de dagelijkse beslommeringen, dat ze besloten het roer drastisch om te gooien.

Lees het hele interview met Esther, Lotte en Nadja in Vriendin 34 en praat mee op het forum.

Neem ook eens een kijkje op hun website: www.52challenge.nl
 

Reageer op dit artikel

Wat is jouw uitdaging?

Mijn uitdaging is...

iets wat ik voorneem om te doen ik ben nog wel een type wie alles op de lange baan schuif ben nu een paar weken bezig en het bevalt me goed het brengt wel wat meer rust ben zeker van plan om het vol te houden

Instagram