Persoonlijke verhalen

Vriendin 33: Susanna is stiekem verliefd op een schoolpleinvader

‘Fijn, de vakantie is voorbij, eindelijk zie ik hem weer!’

Met het huwelijk van Susanna (34) is niets mis. Toch werd ze vorig jaar ineens verliefd op de vader van een klas- genootje van haar zoon Mees (7). Ze wil haar man Alex niet kwijt, maar deze verliefdheid vreet aan haar. “Ik krijg Bas maar moeilijk uit mijn hoofd. Hoe zou het met hem zijn?

Susanna: “Ik had Bas nog nooit gezien. Althans, niet bewust, al zitten onze kinderen al drie jaar op dezelfde school. Zijn vrouw Femke ken ik wel. We spreken elkaar weleens tijdens het brengen of ophalen van de kinderen, of op een sportdag of excursie als we allebei hulpmoeder zijn.
Onze zoons hebben niet echt een klik. Mijn zoon Mees is een echte rouwdouwer. Hij speelt het liefst buiten, sport veel en komt een paar keer per week met blauwe plekken, schaafwonden of een gescheurd kledingstuk thuis. Femkes oudste zoon Kick van zeven is juist heel rustig en ontzettend creatief. We keken een keer vol verbazing naar hun tekeningen, die de juf aan de muur had gehangen. Kick had een waar kunstwerk gemaakt, prachtig ingekleurd, je zou het zo inlijsten. Bij Mees was het meer een euhm… tja, een soort ongecontroleerd krasfestijn. Het is niet zo dat de jongens het niet met elkaar kunnen vinden, maar bij elkaar spelen doen ze gewoon niet. Ze zijn te verschillend.

Lees het hele verhaal in Vriendin 33 en lees mee op het forum. 

Foto: Dreamstime

Reageer op dit artikel

Ben jij wel eens stiekem verliefd geweest?

Instagram