Persoonlijke verhalen

Vriendin 32: Sanne is verliefd op haar baas, maar houdt ook van haar vriend

“Ik hou van twee mannen en weet niet voor wie ik moet kiezen”

Sanne: “Vroeger verafschuwde ik vrouwen die het met een getrouwde man deden. Als ik er iets over hoorde of las, werd ik boos. Blijf met je handen van hem af en ga op zoek naar iemand anders die niet bezet is, dacht ik dan. Ik had ooit zelf aan den lijve ondervonden dat mijn ex-vriend van me werd afgepakt en wist hoeveel pijn dat deed. Toen ik mijn huidige vriend Peter ontmoette, was dat ook een van de eerste dingen die ik tegen hem zei: ga alsjeblieft nooit vreemd. We beloofden elkaar trouw te zijn en ik steek na vijf jaar relatie mijn hand voor hem in het vuur. Des te erger is het dan ook dat uitgerekend ik hem al een jaar bedrieg. En nog wel met een getrouwde man.”

Lees het hele verhaal van Sanne in Vriendin 32 en praat mee op het forum.

Foto: iStockphoto

Reageer op dit artikel

Ben jij weleens vreemdgegaan?

Ja

En eerlijk gezegd twijfel ik nog steeds, maar voor de lieve vrede hou ik de schijn maar op….

Nee

Sanne zou zichzelf eens in de spiegel moeten aankijken. Goed moeten aankijken. Ongelofelijk dat ze haar vriend zo bedonderd. Wees een wijf en verbreek je relatie en gun je vriend echt geluk.

Ja

ja, maar ik werd er niet gelukkig van.. iedere keer dat gelieg en bedrieg..

Ja

ja een keer maar ik moest wel van die persoon maar mocht ook geen concakt zoeken met mijn eigen vriend en dat vond ik natuurlijk niet zo leuk maar op een van de zondagen dacht ik bij mijn eigen en nu ben ik het zat en heb mijn skype aan gezet en de stoute schoenen maar aan gedaan en op vidio bricht gegaan om mijn eigen vriend te laten zien dat ik het niet echt leuk zo vinden en daarna hebben wij weer wat met elkaar ik ben weer gelukkig met mijn vriend en het zal mijn nooit meer overkomen ik hou er maar bij een en dat is mijn eigen vriend?

Ja

in mijn vorige relaties ben ik wel eens vreemd gegaan. Nu zou ik dat nie tmeer in me hoofd halen

Instagram