Persoonlijke verhalen

Vriendin 31: Judiths gezin lijdt onder de internetverslaving van haar man

‘Zelfs tijdens de vakantie staart hij alleen maar naar zijn telefoon’

Olaf, de man van Judith (33), zit hele dagen te internetten, vooral op zijn smartphone. Hij heeft nauwelijks aandacht voor zijn vrouw en hun dochters Jana (3) en Guusje (1). “Ik zie de teleurstelling in Jana’s ogen als Olaf maar twee seconden opkijkt terwijl ze aan het fietsen is.”

Judith: “Vanochtend was het weer zover. Ik was boven en hoorde Jana en Guusje klieren in de woonkamer. Standaard gekibbel: Guusje probeerde iets te pakken waarmee Jana aan het spelen was en dan kun je erop wachten dat Jana haar zusje een duw geeft. Ingrijpen, dus. Maar ik stond met mijn handen vol wasgoed, mijn man Olaf zat op de bank. Je zou denken dat hij hoorde dat zijn dochters elkaar in de haren vlogen. Maar nee. Hij zat met zijn iPad op schoot. En dan hoort hij niks.”

Lees het hele verhaal van Judith in Vriendin 31 en praat mee op het forum.

 

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Ben jij internetverslaafd?

Ja

ik zou ook geen dag zonder kunnen.. erg eigenlijk ook he maar het sluipt er in denk ik

Nee

ach is gewoon iets van deze tijd, zie er geen probleem in

Nee

Verschrikkelijk,
Mijn man zit ook het liefst op de bank met alles waar internet op te bereiken is,
Gelukkig hebben wij geen kinderen

Ja

nou ik zou zeggen tegen haar dat ze zelf ook een telefoon met internet aan zou schaffen. je weet pas wat het is als je zelf hebt ondervonden toch. tegenwoordig gaat alles via internet. gaan ze toch naar elkaar zitten appen. probleem opgelost

Instagram