Persoonlijke verhalen

Vriendin 30: De ex-man van Roos wil geen contact meer

‘Mijn ex heeft ons dochtertje al een jaar niet meer gezien’

Dolgelukkig waren Roos (35) en Robert toen hun dochter Lilly werd geboren. Robert was dol op haar. Daarom kan Roos het niet begrijpen dat hij nu, ruim twee jaar later, geen contact meer wil. “Ik snap niet dat hij totaal geen interesse heeft in onze dochter.”

Roos: “De foto’s waarop Robert te zien is terwijl hij onze dochter Lilly knuffelt, bewaar ik op zolder. Ze zijn voor mij te pijnlijk om naar te kijken. Ze herinneren me aan een tijd waarin alles goed was tussen ons. De tijd dat we ons kindje, waar we zo naar verlangden, eindelijk in onze armen konden sluiten. Dat is ruim twee jaar geleden. Vreemd hoe het leven ineens een andere wending kan nemen.”

Lees het hele verhaal van Roos in Vriendin 30 en praat mee op het forum.
 

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Heb jij problemen met de relatie tussen jouw ex en jullie kinderen?

Ja

hij heeft al een jaar of 7 niet meer naar ze omgekeken

Nee

Mijn (ik noem hem altijd biologische)-vader heeft mij en mn 3 zussen ook aan de kant gezet toen ik een jaar of 10 was.. Ben nu 41 en heb 3 dochters. En als je eenmaal kinderen hebt is het nog veel moeilijker te begrijpen dat een vader zijn kids niet wil zien.. Gelukkig kijkt mijn ex nog steeds om naar de meiden al had ik liever dat hij er wat vaker naar omkeek.

Ja

Hij heeft ons in de steek gelaten toen mijn zoontje nog niet eens geboren was! Hij is totaal niet in hem geïnteresseerd. Laat alleen iets van zich horen als het hem uitkomt of als hij er baat bij heeft!

Nee

in het begin ging mijn oudste dochter gewoon naar hem toe, uit zich zelf vroeg hij nooit naar haar.. Toen ik mijn huidige man leerde kennen kwam er heibel tussen mijn ex en mijn dochter.. Hij keek ineens niet meer naar haar om.. Later is het wel weer goed gekomen.. Mijn dochter is inmiddels 28 jaar, woont op zich zelf en ziet haar vader enkele malen per jaar en zelf vindt zij het genoeg.. 😀

Instagram