Persoonlijke verhalen

Vriendin 29: Saskia heeft spijt dat ze het heeft uitgemaakt

‘Ik ben verliefd op mijn ex, maar hij is nu bezet’

Ze ergerde zich aan haar vriend Martijn en wilde weer vrij zijn, na acht jaar relatie. Maar een jaar later wil Saskia (37) niets liever dan een hereniging. Ze is smoorverliefd op haar ex, maar hij heeft inmiddels een nieuwe vriendin. “Met dat scenario had ik écht nooit rekening gehouden.”

Saskia: “Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan. Hoe heb ik zo stom kunnen zijn dat ik deze leuke man heb laten gaan? Waarom moest ik het met alle geweld uitmaken, alleen maar omdat ik twijfelde en vond dat we langs elkaar heen leefden? Ik dacht dat ik er goed aan deed om los te zijn van Martijn. Ik wilde vrij zijn. In eerste instantie werkte dat ook prima. We pakten ieder ons eigen leven op, maar zochten elkaar daarnaast ook nog steeds op. Langzaamaan kreeg ik weer gevoelens voor hem. We spraken er niet over, maar ik nam aan dat het bij mijn ex ook het geval was. Zeker nadat we een keer samen in bed waren beland. Met het scenario dat hij verliefd zou kunnen worden op een ander, had ik écht nooit rekening gehouden.”

Lees het hele verhaal van Saskia in Vriendin 29 en praat mee op het forum.

 

Reageer op dit artikel

Ben jij nog verliefd op je ex?

Nee

Is niet voor niets mijn ex 😉

Nee

Gelukkig niet, zou een beetje een zooitje worden hé

Ja

Ik wil hem voor geen goud terug want, het is een hufter. maar, het doet nog steets pijn. Het is al 4 jaar over. Volgens mij had het ook anders kunnen zijn !!

Ja

Ik hield ontzettend veel van die man. Het eerst jaar was het ook echt leuk. Alleen ik betaalde alleen de rekeningen. Hij legde z’n geld bij z’n moeder thuis in een kistje en betaalde alleen de extra dingen zoals de tuin aanleggen rolluiken voor het raam. zonneschermen ed. Op een gegeven moment vroeg mijn moeder me waarom ik er zo verwaarloost uitzag. Ik was altijd tiptop gekleed. Toen vertelde ik dat ik alles betaalde en daar geen geld meer voor over had. M’n moeder werd woest met als gevolg dat hij dus mee moest gaan betalen wat natuurlijk gewoon is. Sinds die tijd werd het een hufter. Hij kleineerde me. Maakte kontstand ruzie. ging zelfs op een ander kamer slapen. Toen heb ik er een punt achter gezet. Ik heb er nu al 4 jaar pijn om omdat ik denk dat het zo anders had kunnen zijn.

Ja

omdat ik gewoon niet ingezien heb dat hij mijn maatje was, dacht dat het gras groener was bij de buren! maar ik nooit meer zo’n fijne band zal krijgen met iemand anders, omdat wij ons door en door kenden.

Nee

Ook ik had net als Saskia mijn twijfels, omdat ik de passie miste, terwijl hij gewoon een erg lieve man is. Door gesprekken met vrienden en familie ben ik erachter gekomen dat ik in mn handen mag knijpen met hem en dat doe ik ook. Helemaal nu ik besef dat Saskia’s verhaal, het mijne had kunnen zijn……

Nee

Nee zeg, die hufter wil ik zelfs nooit meer tegenkomen. Ben financieel helemaal uitgekleed door hem en als klap op de vuurpijl ging meneer ook het laatste half jaar vreemd. Hij was echt van firma list en bedrog!!! Ben blij dat ik bij hem ben weggegaan!!! Heb het nu vele malen beter met mijn huidige man, samen een koopwoning (wat dor de schulden van mijn ex ook niet kon) en een lief zoontje. Ik ben blij dat het toen zo is gelopen al was het toen pijnlijk om er achter te komen. Nu echt gelukkig!!!

Instagram