Persoonlijke verhalen

Vriendin 29: Angelique maakte kennis met haar halfzus

“Alsof ik een nieuwe liefde ontmoette, zó nerveus was ik”

Angelique (41) wist dat ze een halfzus had, maar ze had haar nog nooit gezien. Onlangs maakte ze kennis met Debby (35). “Opeens kreeg ik haar telefoonnummer. Ik had kriebels in mijn buik van het idee dat ik haar gewoon kon bellen.”

Mijn moeder raakte zwanger op haar zeventiende en zoals dat destijds ging, moest ze trouwen met mijn vader, die op dat moment ook nog maar negentien was. Ze trokken in bij zijn ouders. Maar het huwelijk hield niet lang stand. Al na een jaar zijn ze uit elkaar gegaan. Mijn vader liet meteen weten dat hij niets met mij te maken wilde hebben en ik heb hem nooit meer gezien. Daardoor heb ik nooit de behoefte aan mijn biologische vader gehad. Ik was ook niet kwaad op hem, dat is pas veel later gekomen. Hoe kun je nou je eigen kind in de steek laten? Daar begrijp ik niets van. Omdat er ook geen contact meer was met de familie van mijn vader, had ik geen idee hoe zijn leven verder verliep. Ik wist vaag dat hij na het huwelijk met mijn moeder opnieuw was getrouwd en er ging zelfs een gerucht dat hij nog een kind had gekregen, maar omdat dit allemaal via het roddelcircuit ging, besteedde ik daar niet veel aandacht aan.

Lees Angeliques verhaal in Vriendin 29.

Dit soort verhalen komen ook vaak voor in het programma Spoorloos. Kijk jij daarnaar?

Reageer op dit artikel

angelique.

veel reacties gehad uit onze omgeving over dit bijzondere verhaal,want mooi klinkt wat raar. Het mooie eraan is dat we elkaar hebben gevonden.:D Angelique

Beantwoorden

Instagram