Persoonlijke verhalen

Vriendin 28: Isis werd op haar eigen bruiloft verliefd op een ander

‘De ware stond voor me en feliciteerde me met mijn huwelijk’

Tijdens haar superromantische bruiloft schuift Isis (34) dolblij de trouwring aan de vinger van haar echtgenoot Nando. Hun geluk duurt precies zeventig minuten. Dan schudt ze de hand van bruiloftsgast Marcel. En ze weet direct: “Wij horen bij elkaar.”

Isis: “In de woonkamer van Marcel en mij hangt een groot hart. Erop staat een spreuk, in zwierige letters. Elke keer als ik ernaar kijk, denk ik: ja, zo is het. Er staat: ‘Luister naar je hart, dat klopt.’ Zo mooi! En zo simpel. Toch is mijn les om dit te ontdekken hard geweest. Ik heb veel mensen gekwetst. Langzaam begint de rust terug te keren en voor het eerst in mijn leven voel ik me intens gelukkig. Ik ontmoette Marcel twee jaar geleden. Op werkelijk het slechtste moment: tijdens mijn bruiloft. Mijn perfecte bruiloft, waar tien maanden voorbereiding aan vooraf waren gegaan. Achteraf weet ik dat ik zo intensief met de buitenkant bezig was omdat de binnenkant niet helemaal goed zat.”

Lees het hele verhaal van Isis in Vriendin 28 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Kwam jij er na je bruiloft achter dat je toch niet wilde trouwen?

Nee

:(Eigenlijk was ik nog veel te jong, maar daar kom je later pas achter. het is na 13 jaar toch fout gegaan. Maar ik ben nu weer super gelukkig hoor.

Nee

Dom toch dan !!!:(

Nee

Ik was eigenlijk nog veel te jong en mede doordat mijn ex-man toen vreemd ging terwijl ik zwanger was heeft het ertoe bijgedragen dat we uiteindelijk uit elkaar zijn gegaan na 8 jaar..Nu ben ik inmiddels al weer 20 gelukkig met mijn huidige man en nog 2 kinderen rijker.. (k)

Nee

nee zelf niet. echter heb ik het wel van kortbij meegemaakt dat een stel een week voor ons trouwden en een knalfeest hadden waar wij bij waren. Toen wij gingen trouwen een week later waren ze al uit elkaar. Bleek de man al een vriendin te hebben. Waarom trouw je dan?

Instagram