Persoonlijke verhalen

Vriendin 28: Brigitte raakte onwel en verdronk bijna

‘Mijn zoon heeft mijn leven gered!’

Een avondje lekker in bad verandert voor Brigitte (50) in een nachtmerrie als ze flauwvalt en bijna verdrinkt. Dat ze nog leeft, komt helemaal door het kordate optreden van haar zoon Quint (18). “Ik realiseer me dat ik door het oog van de naald ben gekropen.”

Brigitte: “Iedere avond neem ik een heerlijk bad. Dan steek ik kaarsen aan, ik zet een loungemuziekje op en verwen mezelf met een lekkere badolie. In het warme water kom ik helemaal tot rust. Het is voor mij de ultieme manier om mijn hoofd leeg te maken en volledig te ontspannen. Zo ook een half jaar geleden, na een drukke, koude winterdag. Toen ik na een half uur relaxen het bad uit stapte, voelde ik me helemaal uitgerust. Ik droogde me af en liep zoals elke avond naar het kastje naast de wastafel om een pot crème te pakken, zodat ik me lekker kon insmeren. Maar toen gebeurde het: ik werd licht in mijn hoofd en het was alsof de badkamer bewoog.”

Lees het hele verhaal van Brigitte in Vriendin 28 en praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Ben jij wel eens flauw gevallen?

Ja

Bij heel erge pijn door mijn lage bloeddriuk.

Ja

tijdens mijn zwangerschap, diverse keren

Ja

toen ik in het ziekenhuis lag en mijn wond werd gehecht die ik had opgelopen door een stuk glas. Ik had al uren niet gegeten omdat we zolang moesten wachten bij de ehbo….

Instagram