Persoonlijke verhalen

Vriendin 27: De vriend van Renee pleegde overspel

Als Tobias (34) opbiecht dat hij twee keer is vreemdgegaan, is de eerste reactie van Renee (32) dat hij het huis uit moet. Maar ze twijfelt: hun pasgeboren zoontje gunt ze een echt gezin. Ze besluit Tobias nog een kans te geven. “Ik kon Lars toch niet zijn vader ontnemen?”

‘Mijn man ging vreemd toen ik zwanger was’

Renee: “‘Ik heb binnenkort een verrassing voor je’, zei mijn vriend Tobias een jaar geleden. Wat lief, dacht ik, hij is iets romantisch aan het regelen. We waren net een paar maanden de trotse ouders van onze zoon Lars, maar door de zorg voor hem hadden we wat minder tijd voor elkaar. Ik verheugde me er enorm op om weer eens iets leuks met z’n tweetjes te doen. Een paar dagen later moest ik ’s avonds op de bank gaan zitten en haalde hij een brief tevoorschijn die hij had geschreven. Ik hoefde hem niet zelf te lezen, hij las hem wel voor. Vol spanning zat ik op het puntje van de bank te wachten op een liefdesverklaring, maar ik kwam in een regelrechte nachtmerrie terecht. Zijn ‘verrassing’ was een biecht die me misselijk maakte: ‘Lieverd, ik heb een enorme fout gemaakt. Ik ben vreemdgegaan. Niet één, maar twee keer.’”

Lees het hele verhaal van Renee in Vriendin 27 en praat mee op het forum.
 

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

Is jouw partner wel eens vreemd gegaan?

Ja

Ook tijdens de zwangerschap. Eerst ook geprobeerd samen verder te gaan voor de kinderen, maar uiteindelijk waren we beter af zonder hem. Had ik veel eerder moeten doen!

Ja

ook toen ik zwanger was. Hij is toen naar een prostituee geweest. Ik zie dat ook als vreemd gaan. Het is al bijna 20 jaar geleden en we zijn er in ieder geval sterker uitgekomen. En we zijn nog steeds bij elkaar.

Ja

ja, ik kwam er achter een twee weken voor de geboorte van onze tweeling. Om de situatie 3 hele jonge kinderen hebben we nog anderhalf jaar volgehouden. Maar er was geen repareren aan…..

Nee

gelukig niet

Nee

vind het vreselijk als ik erachter zou komen dan is het over en uit

Ja

Ja ik was hoogzwanger en meneer ging vreemd en zelfs toen onze dochter levensloos is geboren ging meneer nog steeds vreemd. Ben blij dat ik van hem en zijn hele familie af ben want hij deugd gewoon weg niet.

Ja

Ja dat verhaal ken ik, bij mij is het al lang geleden ik was 3maanden zwanger en hij vertrok hij was verliefd geworden op een ander.
Inmiddels is het nu al weer 35 jaar geleden.

Ja

ja mijn ex partner ging ook vreemd toen ik hoog zwanger was. we zijn wel bij elkaar gebleven.Maar helaas is onze kleine dame levenloos geboren en daarna ging hij gewoon weer vreemd en kreeg ik een soa van hem daarna heb ik er maar een punt achter gezet.

Ja

Ik zou mijn hele verhaal weleens willen vertellen aan mijn vriendin!

Nee

nee dan is het einde oefening en dat weet hij
wij zijn nu 20 jaar getrouw en als hij vreemd gaat weet hij waar de deur is (6) :haha:

Instagram