Persoonlijke verhalen

Vriendin 21: Virginia (vriendin van Peter Jan Rens) vertelt het hele verhaal

‘Nu weten mensen eindelijk hoe wij écht zijn’

Ze heeft sinds twee jaar een relatie met de 43 jaar oudere Peter Jan Rens, ooit bekend als Meneer Kaktus en tv-presentator. Hun relatie deed veel stof opwaaien en ze werden het mikpunt van roddels. Maar klopt het wat er allemaal over Virginia van Eck (21) gezegd wordt? “Al die kritiek vind ik natuurlijk wel heftig.”

Het was het gesprek van de dag: de uitzending van Jouw vrouw, mijn vrouw vips, waarin jij en de vrouw van Rob Geus een week van huis en man ruilden. Rob bleef maar zeggen dat je te dik was en moest afvallen. Hoe heb jij dat ervaren?
“Ik was blij met die uitzending, omdat ’ie veel vooroordelen over mij en Peter Jan weggenomen heeft. Mensen zagen eindelijk hoe wij écht zijn. Na afloop kreeg ik veel positieve reacties: maar liefst 16.874 op Twitter en Facebook. Die kon ik onmogelijk allemaal beantwoorden, dus ik heb iedereen met één bericht bedankt.”

Lees het hele interview in Vriendin 21.

Reageer op dit artikel

Heb jij Peter Jan Rens en Virginia gezien in Jouw Vrouw Mijn Vrouw?

Ja!

:inlove:

Ja!

:inlove:

Ja!

Was erg mooi maar die rob hoef toch niet Virginia uit te schelden kunst gras stof zuigen hahaha heel stom maar kon er wel om lachen maar dat schelden sloeg nergens om rijst op de vloer tja maak je niet druk wie knoei er niet eens ik wel beetje saus aan een pan kan gebeuren ,(y)

Ja!

;)gewoon een leuke gezonde hollandse meid die op foute mannen valt lijkt me.

Instagram