Persoonlijke verhalen

Vriendin 18: Binnen één jaar huisje-boompje-beestje voor Marlijn en Menno

Nog geen jaar nadat Marlijn (31) en Menno (31) elkaar leerden kennen, waren ze getrouwd én hadden ze een kind, Hannah (nu 1). Marlijn: “Ik voelde meteen dat het goed zat tussen ons. Meestal ben ik heel afwachtend in een nieuwe relatie, maar nu wist ik na een week al: dit is ’m!”

‘Het voelde zo vanzelfsprekend om samen te zijn’

Marlijn: “Toen Menno en ik een relatie kregen, zei mijn zus meteen: ‘Dat is wel het laatste wat ik van hem had verwacht!’ Zij kende Menno uit de kroeg, waar hij vaak te vinden was. Hij hield van uitgaan en vond het leven als single heerlijk, terwijl ik juist behoefte had aan huisje-boompje-beestje. Maar toen ik tijdens een avondje stappen Menno voor het eerst ontmoette, was er meteen een klik. We hadden dezelfde humor en konden goed met elkaar praten. Twee dagen later liepen we elkaar op de zomermarkt in ons dorp weer tegen het lijf. Op dat moment sloeg de vonk echt over en voelde ik vlinders in mijn buik. We wisselden telefoonnummers uit en de dagen daarna hadden we intensief sms-contact, waarin flink werd geflirt. Het was overduidelijk dat we een oogje op elkaar hadden en ik had het gevoel dat dit weleens wat moois kon gaan worden.”

Lees het hele verhaal van Marlijn in Vriendin 18 en praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Vind jij binnen een jaar trouwen en een kind krijgen te snel gaan?

Nee, want...

als het goed voelt moet je er voor gaan

Ja, omdat...

Alles kan dan wel goed voelen, maar je kent elkaar amper. Een kind groot brengen is ook nogal heftig, dus ik zou me voor mezelf afvragen waar ik mee bezig was. Ik hoop voor jullie dat het goed blijft gaan.

Nee, want...

Als het goed voelt ga er dan voor! Ik en mijn huidige man kenden elkaar ook nog geen jaar toen we besloten te trouwen.

Nee, want...

Heb dat zelf ook gedaan, sterker nog binnen een week woonde wij samenen ben afgelopen januari alweer 17 jaar getrouwd.

Instagram