Persoonlijke verhalen

Vriendin 17: Constance emigreerde met haar man en kwam alleen terug

Constance (48) verhuisde samen met haar man en dochtertje naar Singapore. Het was een droom die werkelijkheid werd, tot haar man opbiechtte dat hij verliefd was op een ander. “Ik was verbijsterd: alles had ik opgegeven om met hem naar de andere kant van de wereld te gaan!”

Constance: “Mijn ex-man Peter en ik zijn reislustige types. We gingen meestal drie keer per jaar op vakantie en Peter moest vaak naar het buitenland voor zijn werk. Als manager bij een logistiek bedrijf was hij gemiddeld vier maanden per jaar op reis. Het leek ons allebei geweldig om ooit in het buitenland te wonen. Die droom werd werkelijkheid toen Peter een functie in Singapore kreeg aangeboden. We zouden er ongeveer vijf jaar gaan wonen en ik kon niet wachten om te gaan. Ik was ervan overtuigd dat we een geweldige tijd tegemoet gingen. Ik verheugde me op wat meer quality time met ons gezin, omdat Peter na de verhuizing minder zou reizen. Ik hield er geen rekening mee dat het weleens kon tegenvallen en dat ons huwelijk dit grote avontuur misschien niet aankon.

 

Reageer op dit artikel

Durf jij het aan om met je gezin naar het buitenland te verhuizen?

Ja, ik durf dat wel

Wij zijn in 2006 met 2 jonge kinderen naar Frankrijk verhuist. Helaas liep ons huwelijk op de klippen en zijn we in 2012 weer terug naar NL gekomen (maar niet als gezin).

Instagram