Persoonlijke verhalen

Vriendin 15: Rian Donders over haar nieuwe leven als BN’er

‘Mensen reageren nogal hysterisch als ze me zien’

Sinds twee jaar leeft Rian Donders (38) haar droom: een eigen, succesvolle kledingzaak, Linda de Mol die fan is van hun realityserie en in juli komt nog een droom van Rian uit: "Johan en ik gaan trouwen. Maar nu écht: met alles erop en eraan." 

Sinds de realitysoap ben je een bekende Nederlander. Hoe heeft dat je leven veranderd? “Alles is anders geworden! Sowieso heb ik veel meer klanten. Mensen komen vanuit Groningen tot Limburg naar mijn winkeltje en daar ben ik echt dankbaar voor. Als iemand me dat twee jaar terug had voorspeld, had ik diegene verteld dat hij niet spoort. Een eigen winkel! Dat is een droom die uit is gekomen. Maar bekend zijn, vind ik nog steeds raar. Zelfs bij mijn eigen Jumbo gebeurde het dat een nieuwe caissière me zag en van schrik een meter in de lucht sprong. ‘Wat is er aan de hand?’ vroeg ik meteen. Waarop zij uit- riep: ‘Jullie doen hier dus echt gewoon boodschappen!’ Het gebeurt vaak dat mensen nogal hysterisch reageren als ze me zien.”

Lees het hele interview met Rian in Vriendin 15.

Reageer op dit artikel

loetje68

Nou sorry hoor, maar dan hoor ik denk ik bij een van de weinige die absoluut niet van de fam. donders houd, maar ieder zijn ding.

Beantwoorden

Instagram