Persoonlijke verhalen

Vriendin 12: Jacqueline trouwde met de beste vriend van haar zoon

Jacqueline (49) is stomverbaasd als de beste vriend van haar zoon, Patrick (28), haar vertelt dat hij verliefd op haar is. Niet veel later slaat toch ook bij haar de vonk over. “Ik wist maar twee dingen zeker: dat mijn huwelijk niets meer voorstelde en dat ik dolgraag bij Patrick wilde zijn.”

‘Hij is 21 jaar jonger, maar wat maakt dat uit?"

Jacqueline: “Ik weet nog goed dat ik Patrick voor het eerst zag. Hij was een nieuwe vriend van mijn oudste zoon Remy en ik dacht meteen: wat is dat nou voor jongen? Met zijn oorbelletjes en geblondeerde stekeltjeshaar was hij een veel opvallender type dan Remy’s andere vrienden. Maar algauw bleek dat hij heel anders was dan ik had gedacht, want Patrick was vergeleken met de andere jongens juist heel beleefd. Hij zei keurig gedag en maakte vaak een praatje. Remy en hij werden dikke maatjes en ook mijn man en ik bouwden een goede band met hem op. Hij kwam steeds vaker langs. Bij ons vond hij de warmte en aandacht die hij thuis miste. Ik vond hem een leuke jongen, maar niet meer dan dat. Dat hij mijn ware liefde bleek te zijn, kon ik toen nog helemaal niet bedenken."

Lees het hele verhaal van Jacqueline in Vriendin 12 en praat mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Maakt leeftijd iets uit in een relatie?

Nee, dat maakt niets uit

Op zich vind ik de leeftijd niet zo veelzeggend maar wel de opvoeding/jeugd, die verklaart vaak waarom iemand voor een oudere persoon valt! Toeval? Deze jongen heeft toch iets gemist in zijn opvoeding jeugd! Warmte? Een soort moeder?

Nee, dat maakt niets uit

Ik heb er geenb problemen mee. Ik heb hun verhaal in de wandeling ook gezien. Ze passen leuk bij elkaar, maar ik zou dat zelf niet willen. Maar als je verliefd word kun je daar vaak niets aan doen. Dus dat is weer de andere kant Laat ze nu lekker gelukkig zijn zonder publiciteit

Instagram