Persoonlijke verhalen

Vriendin 11: Sietske date weer na haar scheiding

Hoe is het om na elf jaar weer te daten? Sietske (33), moeder van Feliene (7), ging na haar scheiding weer de ‘relatiemarkt’ op. “Ik ging vroeger stappen met tien gulden en een pakje sigaretten op zak. Het is nu wel anders.”

‘Ik voel me af en toe net een puber'

“Terwijl ik uit de trein stap, speur ik het perron af. Achter me hoor ik iemand mijn naam roepen. Ik draai me om en ik schrik: mijn date voor vanavond draagt een rugzak, een broek met opgerolde pijpen, leren sandalen en, help, zijn teennagels zijn niet geknipt! Het liefst wil ik rechtsomkeert maken, maar ik besluit hem een kans te geven. Wie weet valt hij mee. Helaas blijkt dat niet het geval. Als we gezellig op een terras zitten, begint hij te klagen over zijn labiele ex-vrouw. Tweeënhalf uur lang praat hij over niets anders dan zijn ex, de strijd om de kinderen en het gevecht met advocaten. Hij laat me zelfs hele rechtbankverslagen lezen op zijn iPhone. Ik voel me een therapeute en ben dolblij als we ons eten op hebben en ik weer terug naar huis kan. De Zandvoort-man was een van mijn eerste dates, nadat in 2010 mijn relatie van elf jaar uit ging."
 

Lees het hele verhaal van Sietske in Vriendin 11 en reageer mee op het forum.

Reageer op dit artikel

Durf jij een blind date aan?

Ik zou het wel durven

als ik single zou zijn.. 😀

Ik zou het wel durven

Sterker nog ik heb het gedaan na een relatie van 12 jaar. Als moeder van drie kinderen met een zeer geslaagd resultaat 😉

Instagram