Persoonlijke verhalen

Vriendin 1: De ambities van Cynthia Abma

‘Ik doe nooit dingen om beroemd te worden’

Ze verliet eind vorig jaar de best bekeken tv-serie van Nederland om als presentatrice een nieuw avontuur aan te gaan bij SBS6. Maar hoe ambitieus Cynthia Abma (44) ook is, ze houdt in haar keuzes altijd rekening met haar gezin. “Als het thuis niet goed loopt, of als mijn kinderen niet gelukkig zijn, zit ik ook niet goed in mijn vel en kan ik niet presteren.”

Jij durft: GTST verruilen voor een nieuw programma als Show Vandaag!
“Nou ja, door alle heftige verhaallijnen kreeg ik na drie jaar toch het gevoel dat ik mezelf als Bianca Bouwhuis een beetje begon te herhalen. Naast GTST wilde ik daarom graag nog andere dingen doen, zoals de film De Marathon vorig jaar. Maar door het drukke werkschema bij GTST was dat bijna niet te combineren. Uiteindelijk heb ik in die drie jaar tijd alles mogen spelen wat mogelijk was en was ik gewoon toe aan nieuwe uitdagingen. Vier keer in de week een live tv-programma als Show Vandaag presenteren is wat dat betreft een carrièrewending van honderdtachtig graden.”

Lees het hele interview met Cynthia Abma in Vriendin 1.

Reageer op dit artikel

Vind je het jammer dat Cynthia Abma niet meer te zien is in GTST?

Ja, best wel!

Ze had er beter gescheiden uit kunnen je raakt toch vertrouwd met de personage

Ik kijk geen GTST

Kan me voorstellen dat je na drie jaar iets anders wil. Het zal voor kijkers vast wennen zijn om een ander haar rol te zien spelen. Ik vind dat ze het bij Show Vandaag erg leuk doet !

Instagram